Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bilal'den çok sert 'prim' açıklaması!

Bursaspor'un Serdar Aziz'in transferine karşılık Galatasaray'dan transfer ettiği Bilal Kısa, milli takım ve prim tartışmalarının baştan sona hayali senaryolardan ibaret olduğunu belirterek, "Milli takım ve ay-yıldızlı formayla ilgili hayallerimin ve hedeflerimin içinde parayı, primi bir an bile olsun düşünmedim, aklımdan bile geçirmedim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2016 22:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.07.2016 22:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bilal'den çok sert 'prim' açıklaması!
Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncusu Bilal Kısa, bir gazetede, "Bilal Kısa'dan Terim'e şok telefon" başlığıyla yer alan haberin tamamen asılsız olduğunu ifade etti. Yazılı açıklamada bulunan Kısa, şu ifadelere yer verdi:

"Ben Fatih Terim ile ne bugün ne de geçmişte hiç telefon görüşmesi yapmadım. Hatta hocamın telefon numarasını bilmem, telefonumda da kayıtlı değil. Başlığından son noktasına kadar tek bir kelimesi bile doğru olmayan ve dolayısıyla haber bile diyemeyeceğim bu hayali senaryo ile neyi hedeflediklerini anlamakta da güçlük çekiyorum. Milli takım ve ay-yıldızlı formayla ilgili hayallerimin ve hedeflerimin içinde parayı, primi bir an bile olsun düşünmedim, aklımdan bile geçirmedim. Milli formanın onuru ve gururu, parayla pulla ölçülecek bir şey olmadığı gibi, bundan sonra da milli takımın bir parçası olmaya devam etmek için sürdüreceğim mücadelemde primin mevzu bahis olması söz konusu değildir.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.