Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Beşiktaş 3-2 Bursaspor (MAÇ SONA ERDİ)

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig 20. hafta mücadelesinde, lider Beşiktaş karşısında.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2015 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2015 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beşiktaş 3-2 Bursaspor (MAÇ SONA ERDİ)
 Bursaspor, Spor Toto Süper Lig 20. hafta mücadelesinde, lider Beşiktaş karşısında.

CANLI ANLATIM

90'GOL Beşiktaş, Demba Ba'nın attığı penaltı golü ile karşılaşmada bir kez daha öne geçiyor.

90'GOOOLL!! Bursaspor, Ozan Tufan'ın attığı golle skoru 2-2'ye getiriyor. Kaleci Harun Tekin'in uzun pasını Renato Civelli kafayla ceza sahası içerisine dolduruyor, Atiba Hutchinson'ın kafasından seken top ceza sahası içerisinde sağ çaprazda bulunan Ozan Tufan'a geliyor. Ozan Tufan'ın gelişine yerden çektiği şut kaleci Cenk Gönen'in sağından ağlarla buluşuyor.

89'Bursaspor karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını Bekir Yılmaz'ın yerine Enes Ünal'ı oyuna alarak kullanıyor.

87'GOL Beşiktaş, Gökhan Töre'nin attığı golle 2-1 öne geçiyor.

84'Gökhan Töre'nin pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Oğuzhan Özyakup'un çektiği şut savunmaya çarpıp kornere çıkıyor.

83'Bursaspor, Aziz Behich ile kendi yarı alanından hızlı bir şekilde atağa kalkmak istiyor ancak Atınç Nukan, Aziz Behich'e faul yaparak bu hızlı atağı kesiyor. Pozisyonun ardından Atınç Nukan sarı kart görüyor.

82'Şener Özbayraklı'nın Ramon Motta'ya yaptığı faulün ardından sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Jose Sosa geçiyor. Sosa'nın ortası Şener Özbayraklı'nın kafasından sekip az farkla oyun alanının dışına çıkıyor.

82'Bursaspor bu dakikada karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Cedric Bakambu oyundan çıkarken yerine Samuel Holmen giriyor.

79'Atiba Hutchinson'ın yerden pası ile ceza sahasının hemen içerisinde topla buluşan Demba Ba için ofsayt bayrağı kalkıyor.

78'Ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan Fernando Belluschi topu soluna çektikten sonra şutunu çekiyor ancak bu şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

74'Oğuzhan Özyakup'un ara pası ile topla buluşan Gökhan Töre ceza sahası yayı içerisinden şutunu çekiyor ancak Harun Tekin bu şutu kornere çelmeyi başarıyor.

72'Beşiktaş bu dakikada karşılaşmadaki son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Veli Kavlak oyundan çıkarken yerine Oğuzhan Özyakup giriyor.

68'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Josue geçiyor. Josue'nin ortası ile ön direkte buluşan Fernandao'nun kafa vuruşu az farkla yandan dışarı çıkıyor.

67'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Jose Sosa geçiyor. Sosa'nın ortasını Bursaspor savunması uzaklaştırıyor.

66'Şamil Cinaz'ın Demba Ba'ya yaptığı faulün ardından sol kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Jose Sosa geçiyor. Sosa'nın çektiği şutu kaleci Harun Tekin kornere çelmeyi başarıyor.

64'Ceza sahası dışında sağ çaprazda topla buluşan Cedric Bakambu'nun yerden çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.

63'Beşiktaş ceza sahasına yakın bir noktada Veli Kavlak'a sert müdahalede bulunan Fernandao sarı kart görüyor.

62'Beşiktaş bu dakikada karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını Olcay Şahan'ın yerine Kerim Frei'ı oyuna alarak kullanıyor.

60'Olcay Şahan'ın sol kanattan yaptığı orta ile penaltı noktası üzerinde buluşan Demba Ba'nın kafa vuruşunu kaleci Harun Tekin kurtarıyor.

60'Jose Sosa'nın sol kanattan kullandığı serbest vuruşa penaltı noktasında hareketlenen Demba Ba için ofsayt bayrağı kalkıyor.

55'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunu Fernando Belluschi kullanıyor. Belluschi'nin ortasını savunma uzaklaştırmak istiyor ancak top ceza sahası yayı dışında sol çaprazda bulunan Josue'ye geliyor. Josue'nin gelişine çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

53'Veli Kavlak'ın savunmadan gönderdiği uzun pasa Bursaspor yarı alanının ilk metrelerinde hareketlenen Demba Ba için ofsayt bayrağı kalkıyor.

51'Josue'nin pası ile sağ kanatta topla buluşan Şener Özbayraklı'nın ortası kaleci Cenk Gönen'de kalıyor.

50'Josue'nin uzun pasını Fernandao kafayla altıpas içerisinde bulunan Ozan Tufan'a indiriyor. Ozan Tufan'ın çektiği şut ağlarla buluşuyor ancak pozisyonun öncesinde yan hakem Ozan Tufan için ofsayt bayrağını kaldırıyor.

49'Beşiktaş yarı alanının ilk metrelerinde Fernando Belluschi'ye sert müdahalede bulunan Veli Kavlak sarı kart görüyor.

48'Topla birlikte sol çaprazdan ceza sahası içerisine giren Ramon Motta'nın çektiği şut kaleci Harun Tekin'den dönüyor.

46'Bursaspor ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başlıyor. Serdar Aziz oyundan çıkarken yerine Şamil Cinaz giriyor.

46'İkinci yarı Bursasporlu futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

45'Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona eriyor.

45'Beşiktaş yarı alanının ilk metrelerinde Josue'ye sert müdahalede bulunan Ramon Motta sarı kart görüyor.

45'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Jose Sosa geçiyor. Sosa'nın ortasını kaleci Harun Tekin yumruklayarak uzaklaştırıyor.

45'İlk yarının sonuna en az 4 dakika ilave ediliyor.

42'Bursaspor yarı alanının ilk metrelerinde Veli Kavlak ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Ozan Tufan kısa süreli bir sakatlık yaşıyor.

40'Bursaspor yarı alanının ortasında Jose Sosa'ya kayarak sert müdahalede bulunan Serdar Aziz sarı kart görüyor.

39'Fernandao'nun kafası ile indirdiği topu Atınç Nukan ıskalıyor ve bu top ceza sahasının hemen içerisinde bulunan Cedric Bakambu'ya geliyor. Bakambu'nun çektiği şut kaleci Cenk Gönen'den dönüyor.

38'Aziz Behich'in uzun pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Renato Civelli için ofsayt bayrağı kalkıyor.

36'Ramon Motta'nın pası ile ceza sahası içerisinde sol çaprazda topla buluşan Demba Ba şut açısı ararken Şener Özbayraklı'ya faul yapıyor.

32'Jose Sosa'nın yerden pası ile sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre'nin ortasını Bursaspor savunması kafayla uzaklaştırıyor.

29'Aziz Behich'in pası ile ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Fernando Belluschi'nin çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.

26'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Jose Sosa, Olcay Şahan ile paslaşarak kullanıyor. Topla tekrar buluşan Jose Sosa'nın ortasını kaleci Harun Tekin tokatlayarak uzaklaştırıyor.

23'Gökhan Töre bu sezon ligdeki 4. asistini yapıyor.

23'GOL Beşiktaş, Demba Ba'nın attığı golle skorda eşitliği sağlıyor

21'Fernandao'nun elle oynamasının ardından ceza sahası dışından sağ çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına Jose Sosa geçiyor. Sosa'nın ortasını kaleci Harun Tekin yumruklayarak uzaklaştırıyor.20'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Jose Sosa geçiyor. Sosa'nın ortasını savunmasına yardıma gelen Cedric Bakambu kafayla uzaklaştırıyor.

20'Jose Sosa ile yaptığı verkaçın ardından ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Gökhan Töre'nin çektiği şutu kaleci Harun Tekin kornere çeliyor.

17'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Josue geçiyor. Josue'nin ortası ile arka direkte buluşan Ozan Tufan topu istediği gibi kontrol edemiyor ve araya giren Beşiktaş savunması tehlikeyi uzaklaştırıyor.

15'Beşiktaş bu dakikada zorunlu olarak ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Sakatlanarak oyuna devam edemeyen Tolga Zengin'in yerine Cenk Gönen karşılaşmaya dahil oluyor.

12'Josue bu sezon ligdeki 4. asistini yapıyor.

12'GOOOLL!! Bursaspor, Cedric Bakambu'nun attığı golle 1-0 öne geçiyor. Hızlı gelişen Bursaspor atağında Josue'nin ara pası ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Cedric Bakambu ileriye açılan Tolga Zengin'nin üzerinden aşırtma bir vuruşla topu filelerle buluşturuyor.

8'Olcay Şahan ile girdiği verkaçın ardından ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluşan Jose Sosa için ofsayt bayrağı kalkıyor.

6'Veli Kavlak'ın havadan gönderdiği pas ile ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Gökhan Töre hiç bekletmeden yerden pasını altıpas bölgesine hareketlenen Demba Ba'ya vermek istiyor ancak Demba Ba bu pasa dokunamıyor ve Beşiktaş mutlak bir golden oluyor.

4'Gökhan Töre'nin pası ile penaltı noktası üzerinde topla buluşan Demba Ba için ofsayt bayrağı kalkıyor.

2'Josue'nin pası ile sol kanatta topla buluşan Cedric Bakambu için ofsayt bayrağı kalkıyor.

1'Karşılaşma Beşiktaşlı futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

 

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde başarılı bir sezon geçiren Bursaspor, özellikle son haftalarda lige damga vurmaya başladı.
Son 6 lig maçını yitirmeyen, Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselen yeşil-beyazlılar, 19 lig maçında attığı 39 golle Süper Lig'in en skorer takımı olarak dikkati çekiyor.
Rakibi karşısında ligde deplasmandaki son galibiyetini şampiyonluğa ulaştığı 2009-2010 sezonunda elde eden Bursaspor, son 3 maçtır gol atamadığı siyah-beyazlılar karşısında şanssızlığını kırmak amacında.

BEŞİKTAŞ - BURSASPOR

SAAT: 16:00
STAT: Atatürk Olimpiyat
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig Tv

BEŞİKTAŞ: Tolga,Serdar,Atinc,Pedro,Motta,Atiba,Veli,Gökhan,Sosa,Olcay, Demba Ba
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

BURSASPOR: Harun, Şener, Serdar, Civelli, Aziz, Bekir, Ozan Tufan, Belluschi, Josue, Bakambu, Fernandao
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.