Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

'Bayrampaşa bizden daha iyi oynadı'

Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçında galip geldikleri Bayrampaşa karşılaşmasından sonra yaptığı açıklamada, Bayrampaşa’nın kendilerinden daha iyi oynadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 17:39
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 22:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
'Bayrampaşa bizden daha iyi oynadı'
Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu maçında Bayrampaşa’yı 1-0 yenerek üst tura çıktı. Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, “Bayrampaşalı oyuncuları tebrik ediyorum. Bizden daha iyi oynadılar. Biz de birlikte bir şey üretmekte zorlandık. Bu maçların konsantrasyonu zordur. Ortama uyum sağlayıp kupada hedefi olan bir takımız. Oyuncularım da gerekli dersi çıkarmıştır. Olumsuzluklara rağmen kazanmak güzel. Necid mücadele etti, görevini yapmaya çalıştı. Forvetten beklenen her zaman goldür. Takım olarak yeteri kadar kenar ortalar getiremedik. Necid de bu kervana katıldı. Fakat ondan ve çalışmalarından memnunum. Bünyamin, Mert başladı ikisinden de memnunum ve bu durum ümit vericiydi. Genç oyuncularımız iyi fakat onları daha da geliştireceğiz” diye konuştu.

“Kasımpaşa maçı zor olacak”
Spor Toto Süper Lig’de 25 Eylül Pazar günü Kasımpaşa ile oynayacakları maç hakkında konuşan Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa’nın iyi bir kadroya sahip olduğunu ifade ederek, “Kasımpaşa maçı zor olacak. Ligdeki durumu önemli değil. İyi kadroya sahip bir takım. Kendi sahamızda iyi bir mücadele ve oyunla kazanacağız” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.