Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Batalla’dan Beşiktaş açıklaması

Bursaspor’un Arjantinli yıldızı Pablo Martin Batalla, ligin 14. haftasında karşılaşacakları Beşiktaş maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Karşılaşma takım için olduğu kadar, camia için de çok önemli.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2016 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Batalla’dan Beşiktaş açıklaması
Herkesin önemsediği ve merakla beklediği bir maç. Takımımızın tamamı armaya saygı duyarak sahada olacak ve savaşacaktır" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 13. haftasında dün sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşan yeşil-beyazlı ekip, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmada 1 asistlik performans sergileyen kaptan Pablo Batalla, mücadeleye ilişkin yaptığı değerlendirmede, "3 puanı kazanan taraf olarak kendimizi pozitif hissettiğimizi söyleyebilirim. Sezon başından beri önümüzdeki karşılaşmalarda daha iyi oynayarak kazanmayı umuyorduk. Bu karşılaşma için de aynı şeyi söylemeye devam edeceğim. Umarım önümüzdeki maçlarda daha iyi oynayarak, daha rahat kazanabiliriz" diye konuştu.

"Başıma gelenleri bana sunulan bir hediye olarak görüyorum"
Ligin 14. haftasında oynanacak Beşiktaş maçında Bursaspor formasıyla 200. maçına çıkacağının hatırlatılması üzerine Arjantinli yıldız, "Çok mutluyum. Bursaspor forması altında bu sayıya ulaşabilmek çok önemli bir şey benim açımdan. Ben Bursaspor’da ve Bursa’da başıma gelen her şeyi bana sunulan bir hediye olarak görüyorum. Gündelik hayatımdan ve bu kulübün formasını giymekten çok büyük zevk alıyorum. Bu sayıya ulaşabilmiş olmak kendimi şanslı hissettiriyor” şeklinde konuştu.

"Camia için çok önemli bir maç"
Ligin 14. haftasında karşılaşacakları Beşiktaş maçını da değerlendiren Batalla, sözlerini şöyle tamamladı:
"Karşılaşma takım için olduğu kadar, camia için de çok önemli. Herkesin önemsediği ve merakla beklediği bir maç. Çok fazla söylenecek bir şey yok. 3 sonuçtan birisi gerçekleşecek. Ben şunun sözünü verebilirim ki bugüne kadar olduğu kadar takımımızın tamamı üstünde taşıdığı armanın hakkını vererek, o armaya saygı duyarak sahada olacak ve savaşacaktır. Gerisi de gelecektir diye düşünüyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.