Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan'dan Güneş, Fernandao Ve Şener’e Tepki

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Şenol Güneş’in Bursa’dan kaçtığını ifade etti. Fernandao ve Şener Özbayraklı’ya ise hakkını helal etmediğini söyledi.Bursaspor’un 42. Olağan Divan Kurulu Toplantısı Merinos Atatürk Kongre...

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2015 21:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Başkan'dan Güneş, Fernandao Ve Şener’e Tepki
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Şenol Güneş’in Bursa’dan kaçtığını ifade etti. Fernandao ve Şener Özbayraklı’ya ise hakkını helal etmediğini söyledi.

Bursaspor’un 42. Olağan Divan Kurulu Toplantısı Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Muradiye Salonunda yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile 374 divan kurulu üyesinden 87’si toplantıya katıldı.
Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Bursaspor’a dünya standartlarında bir stat yaptıklarını ifade eden Altepe, "Dün Beşiktaş’ın stadının yanından geçtim. İki stat arasında dünya kadar fark var. Bursaspor başarılı olsa da, şampiyon olsa da, küme düşse de Bursasporluyuz. Yeni stat yeni bir heyecan getirecektir. ’44 bin kişilik stat dolar mı?’ diyorlar. Dolar, biz gerekleri yerine getirirsek yetmez bile. Bu stat Bursaspor için başlı başına bir gelir kaynağı. Stat ismi var, satılabilir. 90 kapı var, buralardan gelir elde edilebilir. Ayrıca stadı parayla gezdirilecek. Avrupa’da demode olmuş statları bile parayla gezdiriyorlar. Yeni stadyumumuz Spor Toto Süper Ligi’nin 6. haftasında 28 Eylül’de Eskişehirspor ile oynanacak maça hazır hale gelecek. Daha önce stat için tanıtım gecesi düzenleyebiliriz. Ayrıca A Milli Takım’ın 13 Ekim’de İzlanda ile yapacağı 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’ndaki karşılaşmanın da Bursa’da oynanacak” diye konuştu.

“BERİSHA’YI BEN ALDIM”
Sedat Berisha’yı kendisinin aldığını vurgulayan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ise yaptığı açıklamada, “Bakambu’yu 1 milyon 800’e aldım. Hocada istemiyordu. 7.5’e sattım. Parayı ben cebime mi alayım. Bende yanılabilirim. Alırken istişare ettiğimiz arkadaşlar var. Bütün onayı ben veriyorum. Bütün sorumluluk bende. Ben transfer yaparken tek başıma yapmıyorum. Futbolcu hiçbir zaman satmak istemedim. Bunun için söz vermiştim. Şenol hocaya müdahale etmesem yılın sonunu getiremezdi. Fenerbahçe’nin yaptığı transferleri şuan yapamayız. Onlar nasıl yapıyor bilemiyorum. Biz her seferinde borcu indiriyoruz. Yaptığımız transferler yabana atılamaz. Futbolcuların hepsi Avrupa’nın büyük takımlarında oynamış. Yabancı oyuncuların hepsi kaçtı. Daha önceden anlaşmaları yapmışlar. Ozan Tufan’ı satmak istemedim. Beşiktaş ile otelde toplantı yaptık. Fenerbahçe’den aldığı paraya yakın iyileştirmeye verdim. Kabul etmediler. FIFA kurallarına göre, yaşından dolayı o sezon iyileştirme almadığı takdirde serbest kalıyor. O pazarlıkları yapabilmek için neler çektiğimizi biz biliyoruz. Volkan, ‘ben gideceğim antrenmana çıkmıyorum’ dedi. Dövsem ne olur. Bakambu, Trabzon maçından önce ‘hayallerim var falan’ dedi. Devre arasında transfer yapmak için imanım germedi. Şenol Güneş arkadaşımız, Mustafa Yumlu, Soner Aydoğdu ve Zeki Yavru’yu istemedi. Her zaman hocayı dinlemeyeceksin ama o zamanda oynatmayacak. 1 ay sonra gideceğimiz söyleniyor. Bir yere gitmeyeceğim. Ben seçimle geldim, seçimle giderim. 3 yıl daha buradayım. Bu Bursaspor’u düzelteceğim. Benim kimse çalışmadığımı söyleyemez. Bursaspor’un kimsenin parasına ihtiyacı yok” dedi.

“FERNANDAO VE ŞENER’E HAKKIMI HELAL ETMİYORUM”
Geçen sene bütün futbolcuların kendilerine oynadığını dile getiren Bölükbaşı, “Bizim paramız yokken, kazanma alışkanlıkları olsun diye prim dağıttım. Milli takıma seçildikten sonra hepsi bozuldu. Hepsinin kafaları karıştı. Fernandao ve Şener’e hakkımı helal etmiyorum. En azından bir teşekkür etmeleri gerekiyordu. Onları hain ilan etmeyelim ama gelecek nesiller böyle olmasın. En azından bir teşekkür etmeleri gerekiyordu. Çöküş değil aslında. Kafalarının başka yerde olması. Adam anlaşma yapmış. Adam bitmiş, bitirmiş” şeklinde konuştu.

“ŞENOL HOCA DAHA ÖNCEDEN BAŞKA KULÜPLERLE GÖRÜŞTÜ”
Milli takıma gittikten sonra futbolcuların kafalarının karıştığını tekrarlayan Bölükbaşı, “69 tane gol attık, son maçta 1 tane atamadık. Buda ondan dolayı. Şenol hoca bavulunu hazırlamıştı. Kupadan önce kendisi, ‘Başkan teklif ediyor ama kupadan sonra görüşelim’ dedi. Onun nedenini kendisine sormak lazım. Ama kaçtı. Ben daha önceden görüştüğüne inanıyorum. Diğer futbolcularda görüştü. Her şey aslında söylenmez.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.