Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Balıkesirspor-Bursaspor | CANLI

Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Balıkesirspor’un konuğu oluyor. Ligde son iki haftada galibiyet yüzü görmeyen Şenol Güneş’in öğrencileri, Balıkesirspor engelini 3 puan ile aşarak moral bulmanın hesaplarını yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2014 18:50
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2014 21:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesirspor-Bursaspor | CANLI

CANLI ANLATIM

90'Maçın sonuna en az 2 dakika ilave ediliyor.

88'Ceza yayı önünde topla buluşan Josue ceza sahası içerisine hareketlenen Fernandao'ya ara pasını veriyor fakat ofsayt bayrağı Fernandao için havaya kalkıyor.

86'Sağ kanatta topla buluşan Ozan İpek arka direğe doğru ortasını yapıyor fakat top kimseye değmeden diğer kanattan uzaklaşıyor.

82'Bursaspor takımında üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Bakaye Traore oyuna girerken, Cedric Bakambu oyundan alınan isim oluyor.

79'Josue'nin uzun pasına rakip yarı alanda hareketlenen Cedric Bakambu için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

78'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Alanzinho ön direğe doğru ortasını yapıyor fakat o noktada bulunan Serdar Aziz topu uzaklaştırıyor.

75'Sol çaprazda topla buluşan Alanzinho rakibi Serdar Aziz'den sıyrıldıktan sonra ceza sahasına girer girmez sol ayağı ile şutunu çekiyor fakat top az farkla auta gidiyor.

72'Samuel Holmen'in pası ile sağ çaprazda topla buluşan Josue topu soluna aldıktan sonra şutunu çekiyor fakat top az farkla auta gidiyor.

71'Aykut Çeviker, rakibi Josue'ye arkadan yapmış olduğu müdahaleden dolayı sarı kart ile cezalandırılıyor.

69'Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Alanzinho altıpas içerisine doğru ortasını yapıyor fakat kaleci Harun Tekin kalesini terk ediyor ve topu yumruklayarak uzaklaştırıyor.

67'Bursaspor takımında ikinci oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oyundan çıkan isim Fernando Belluschi olurken oyuna giren isim Samuel Holmen oluyor.

65'Orta alanda topla buluşan Alanzinho pasını hemen solundaki Sercan Yıldırım'a veriyor. Sercan Yıldırım ceza yayının sol tarafında topla buluştuktan sonra sağ ayağı ile şutunu çekiyor fakat top az farkla auta gidiyor.

64'Sağ taraftan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Fernando Belluschi altıpas önüne ortasını yapıyor. O noktada bulunan Fernandao kafa vuruşunu yapıyor fakat top kaleye yönelmeden uzaklaşıyor.

64'Josue'nin pasıyla ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Şener Özbayraklı gelişine sağ ayağı ile şutunu çekiyor fakat top önündeki Khalifa Jabbie'ye çarptıktan sonra kornere gidiyor.

63'Bursaspor takımında ilk oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oyundan çıkan isim Ozan Tufan olurken oyuna dahil olan isim Ozan İpek oluyor.

58'Defanstan gelen uzun topa sol kanatta hareketlenen Ali Öztürk için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.

57'Balıkesirspor takımında üçüncü ve son oyuncu değişikliği gerçekleşiyor. Oyundan çıkan isim Ronald Vargas olurken oyuna dahil olan isim İlhan Depe oluyor.

55'Golde asisti yapan isim Şener Özbayraklı oluyor.

55'GOOOLL!! Bursaspor farkı 5'e çıkartıyor. Hızlı gelişen atakta Josue pasını sağ kanatta hareketlenen Şener Özbayraklı'ya veriyor. Ceza sahası içerisinde sağ tarafta topla buluşan Şener Özbayraklı son çizgiye iner inmez pasını arka direğe doğru atıyor. Altıpasın ortasında bulunan Fernandao topa müdahale edemiyor ve top arka direkte bulunan Fernando Belluschi'ye geliyor. Bomboş kalan Fernando Belluschi gelişine sağ ayağı ile sert vuruyor ve top ağlarla buluşuyor.

52'Orta alanın biraz ilerisinde topla buluşan Josue muhteşem ara pası ile Cedric Bakambu'yu hareketlendiriyor. Ceza sahası içerisinde penaltı noktası üzerinde topla buluşan Cedric Bakambu kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda sağ ayağı ile şutunu çekiyor fakat kaleci Emrullah Şalk açıyı iyi kapatarak çok önemli bir kurtarışa imza atıyor.

50'Orta alanın ilerisinde sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Nuno Coelho direk kaleyi düşünerek şutunu çekiyor fakat top farklı bir şekilde auta gidiyor.

48'Sol kanatta topla buluşan Sercan Yıldırım penaltı noktasına doğru ortasını yapıyor. O noktada topla buluşan Ronald Vargas kafa vuruşunu yapıyor fakat bu zayıf vuruşta top kalenin üstünden farklı bir şekilde auta gidiyor.

46'Süleyman Abay'ın düdüğüyle ikinci yarıya Balıkesirspor başlıyor.

45'İlk yarının sonuna en az 2 dakika ilave ediliyor.

43'Orta alanda topla birlikte ilerleyen Sercan Yıldırım ceza yayına gelmeden pasını hemen sağındaki Alanzinho'ya veriyor. Ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Alanzinho gelişine sol ayağı ile şutunu çekiyor fakat top kalenin üstünden auta gidiyor.

42'Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Josue penaltı noktasına doğru ortasını yapıyor. O noktada topla buluşan Fernandao kafa vuruşunu yapıyor fakat top altıpas çizgisi üzerinde bulunan Bülent Cevahir'e çarptıktan sonra kornere çıkıyor.

38'Sol kanattan gelişen Bursaspor atağında Fernando Belluschi pası ile Aziz Behich'i hareketlendiriyor fakat ofsayt bayrağı Aziz Behich için havaya kalkıyor.

36'Khalifa Jabbie'nin pasıyla ceza sahası gerisinde topla buluşan Alanzinho topu soluna aldıktan sonra şutunu çekiyor fakat top hemen önündeki Serdar Aziz'e çarptıktan sonra uzaklaşıyor.

34'Golde asisti yapan isim Fernandao oluyor.

34'GOOOLL!! Cedric Bakambu, Bursaspor'u 4-0 öne geçiriyor. Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Fernandao ara pası ile Cedric Bakambu'ya pasını veriyor. Ceza sahası içerisinde sağ tarafta topla buluşan Cedric Bakambu topu düzelttikten sonra altıpasın sağ köşesinden şutunu çekiyor ve topu ağlarla buluşturuyor. Bu golle birlikte Cedric Bakambu hat-trick yapıyor.

33'Orta alanın sağ tarafında ikili mücadele sırasında Ronald Vargas rakibi Şener Özbayraklı'nın ayağına tekme atınca hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.

32'Sol kanatta topla buluşan Bülent Cevahir altıpas çizgisine doğru ortasını yapıyor. O noktada iyi yükselen Sercan Yıldırım kafa vuruşunu yapıyor fakat top kaleci Harun Tekin'in kucağında kalıyor.

31'Sağ kanatta topla buluşan Okan Alkan arka direğe doğru ortasını yapıyor fakat o noktada bulunan Bekir Yılmaz topu uzaklaştırıyor.

28'Balıkesirspor takımında iki oyuncu değişikliği birden gerçekleşiyor. Oyundan alınan isimler Gökhan Ünal ve Andre Santos olurken, oyuna dahil olan isimler Ali Öztürk ve Alanzinho oluyor.

25'Sağ kanattan gelişen Balıkesirspor atağında Ronald Vargas pasını Sercan Yıldırım'a veriyor. Ceza sahası içerisinde sağ çaprazda topla buluşan Sercan Yıldırım sağ ayağı ile şutunu çekiyor fakat kaleci Harun Tekin bu şutu kurtarmayı başarıyor.

23'Golde asisti yapan isim Fernando Belluschi oluyor.

23'GOOOLL!! Bursaspor, Cedric Bakambu ile farkı 3'e çıkartıyor. Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Fernando Belluschi şık ara pası ile Cedric Bakambu'yu hareketlendiriyor. Ceza sahası içerisinde altıpasın sol çaprazında topla buluşan Cedric Bakambu gelişine sol ayağı ile yerden şutunu çekiyor ve top kaleciye de çarptıktan sonra ağlarla buluşuyor. Cedric Bakambu kendisinin 2, takımının 3. golünü kaydediyor.

20'Sağ kanatta topla birlikte ilerlemek isteyen Okan Alkan, rakibi Aziz Behich tarafından yere düşürülüyor ve hakem Süleyman Abay faul kararı veriyor.

18'Golde asisti yapan isim kafa pası ile Renato Civelli oluyor.

18'GOOOLL!! Bursaspor, Cedric Bakambu ile farkı 2'ye çıkartıyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Fernando Belluschi'nin ortasını Balıkesirspor defansı uzaklaştırıyor. Orta alanda topu önünde bulan Josue sol ayağı ile ceza sahası içerisine topu dolduruyor. Altıpasın sağ köşesinde topla buluşan Renato Civelli hemen sol tarafında hareketlenen Cedric Bakambu'ya kafa pası veriyor. Altıpasın sol tarafında bomboş kalan Cedric Bakambu sağ ayağı ile topu ağlara gönderiyor ve Bursaspor 2-0'lık üstünlüğü yakalıyor.

16'Ceza yayının sol çaprazından kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Josue kaleyi düşünürek şutunu çekiyor fakat top barajdan sekerek kornere çıkıyor.

15'Sağ kanattan gelişen Balıkesirspor atağında Okan Alkan pasını orta alandaki Ronald Vargas'a veriyor. Ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Ronald Vargas sol ayağı ile kaleyi düşünüyor fakat kaleci Harun Tekin topu rahatlıkla kontrol ediyor.

14'Karşılaşma bu dakikalarda karşılıklı fauller ile sık sık duruyor.

11'Maçın ilk köşe vuruşunu Bursaspor kazanıyor. Sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına geçen Josue altıpasın ön tarafında doğru ortasını yapıyor fakat o noktada bulunan Bülent Cevahir topu uzaklaştırıyor.

8'Maçın bu dakikaları karşılıklı top kayıpları ile geçiliyor.

5'GOOOLL!! Bursaspor Fernando Belluschi'nin muhteşem golüyle 1-0 öne geçiyor. Orta alanın biraz ilerisinde sol tarafta topla buluşan Aziz Behich pasını hemen sağındaki Fernando Belluschi'ye veriyor. Kaleyi cepheden gören bir noktada topla buluşan Fernando Belluschi sağ ayağı ile topu düzelttikten sonra yaklaşık 30 metreden çok sert vuruyor ve top ağlarla buluşuyor.

2'Orta alanda topla buluşan Josue, uzun pası ile Ozan Tufan'ı hareketlendiriyor. Ceza yayının sağ tarafında topla buluşan Ozan Tufan ceza sahasına girer girmez sağ ayağı ile şutunu çekiyor fakat top kalenin solundan az farkla auta gidiyor.

1'Süleyman Abay'ın düdüğüyle maça Bursasporlu oyuncuların vuruşu ile başlanıyor.


Yeşil-beyazlı ekip, Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Balıkesirspor’un konuğu oluyor. Ligde son iki haftada galibiyet yüzü görmeyen Şenol Güneş’in öğrencileri, Balıkesirspor engelini 3 puan ile aşarak moral bulmanın hesaplarını yapıyor.

 

3. RANDEVU

İki ekip, lig tarihinde 3. kez karşı karşıya gelecek. 1975-1976 sezonunda Bursa’da oynanan karşılaşmayı yeşil-beyazlılar 1-0 kazanırken, ikinci yarıdaki mücadelede ise Balıkesirspor, Bursaspor’u aynı skorla mağlup etmeyi başardı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.