Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakambu: Bursaspor'u zıplama tahtası yaptım

Villareal formasıyla oldukça başarılı bir sezon geride bırakan Cedric Bakambu, Bursaspor'a transferinden sonra çıkışa geçtiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 17:51
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 01:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakambu: Bursaspor'u zıplama tahtası yaptım

Bu sezon La Liga'nın parlayan yıldızlarından biri Cedric Bakambu oldu. 25 yaşındaki forvet Villareal formasıyla çıktığı 50 maçta 22 gol attı ve takımının Avupa Ligi yarı finaline ulaşmasında büyük pay sahibi oldu.

''Bu kadar çabuk geri döneceğimi bilmiyordum'' 
Fransa'nın L'Equipe gazetesine verdiği röportajda Bursaspor'a transferini ve kariyerine etkisini anlattı. Türkiye Ligi'ne gitmeyi bu transfer öncesinde aklından geçirmediğini söyleyen Bakambu,

''Türkiye'de oynamak önceliğim değildi. Ligue 1'de kalmayı veya İngiltere'ye gitmeyi istiyordum ama böyle olmadı. Bursaspor bana teklif yaptı ve bana şans verdi. Kendime dedim ki, ''Bu benim için bir zıplama tahtası olacak.'' Size yalan söylemeyeceğim. Bu kadar çabuk geri döneceğimi bilmiyordum. Avrupa'ya dönmek için 2 sezonu gözden çıkardım ama ilk sezonun sonunda Villareal beni istedi. İspanya'ya gelirken kendime çok güvendim. Türkiye'de iyi bir sezon geçirdim ve Kongo Milli Takımı'nda ilk kez forma şansı buldum. Villareal'e gelidiğimde bilinmeyen bir futbolcuydum ve buradaki beni tanımıyordu. İnsanlar benim için ödenen 7,5 milyon euroluk bonservis bedeline şaşırdılar. Çoğunun soruları geçtiğimiz yıl cevaplandı. Bu durum benim için motivasyon kaynağı oldu'' dedi ve Villareal'e transfer sürecini anlattı.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.