Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın Karabulut ayrılıyor

Bursaspor’da sezon başında transfer edilen ve iki yıllık sözleşme imzalanan Aydın Karabulut ile yollar ayrılıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2014 12:43
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2014 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın Karabulut ayrılıyor

Geçtiğimiz günlerde dayısı vefat eden ve cenaze töreni için izin alarak kamptan ayrılan Aydın Karabulut’un geri dönmemesinin altında yatan sebepler öğrenildi. Tecrübeli oyuncu Teknik Direktör Şenol Güneş ile yaşadığı problemlerden dolayı takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

ŞENOL GÜNEŞ İLE PROBLEM YAŞIYOR

Sezon başında bonservis bedeli ödenmeden transfer edilen ve 2 yıllık sözleşme imzalanan Aydın Karabulut’un, Bursa’da ve Kartepe kampında yapılan çalışmalarda Teknik Direktör Şenol Güneş’in kendisini yeterli görmediği açıklamalarından rahatsız olduğu öğrenildi. UEFA Avrupa Ligi 2.Ön Eleme Turu ilk maçında 45 dakika sahada kalan ve ikinci maçta tribünde oturan Aydın’ın, Şenol Güneş ile arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

 “İKİ YILDIR BU SAKATLIKLA OYNUYORUM”

Teknik Direktör Şenol Güneş, Özlüce Tesisleri’nde yapmış olduğu basın toplantısında Aydın Karabulut’un menisküs ameliyatı olması gerektiği ve bundan kaçtığını belirtmişti. Oyuncunun yakın çevresine “Bu sakatlıkla iki yıldır futbol oynuyorum. Ameliyat edilecek aciliyette görülmedi. Öyle olsa sağlık kontrollerinden geçemezdim. Şenol Hoca beni takımda düşünmüyor ve bu sebebi öne sürüyor” dediği öğrenildi.

“BURSA VE BURSASPOR’U BIRAKMAYI HİÇ DÜŞÜNMEDİM”

Geçmişte Bursa’ya gelemediği için bunun içinde kaldığını belirten Aydın, yakalamış olduğu bu şansı değerlendirmek için çok çalıştığını, fakat kendi çalışmasının takıma girmeye yetmeyeceğini söylediği iddia edildi. Bursa ve Bursaspor’u bırakmayı hiçbir zaman düşünmediğini, yaşananların takımdan koparılmak istendiği yönünde olduğunu söylediği iddia edildi.

3 TAKIM AYDIN’IN PEŞİNDE

Yaşanan olumsuz gelişmelerin üzerine Süper Lig’de mücadele eden Eskişehirspor, Gençlerbirliği ve Kayseri Erciyesspor’un oyuncunun menajeri ile iletişime geçtiği ve Aydın’ın Bursaspor’dan ayrılması durumunda oyuncuya talip olduklarını belirttikleri iddia edildi. Eskişehirspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın bu transferin gerçekleşmesini çok istediği ifade edildi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.