Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Asamoah Gyan transferinde skandal!

Bursaspor’un görüşme yaptığı ve Başkan Ali Ay’ın prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladığı Ganalı golcü Asamoah Gyan transferinde büyük bir skandala imza atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2017 02:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2017 03:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Asamoah Gyan transferinde skandal!

Yeni sezonda güçlü kadro oluşturmak isteyen Bursaspor’un yıldız transferi için düşündüğü ve Başkan Ali Ay’ın prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladığı Ganalı yıldız oyuncu Asamoah Gyan için görüşülen menajerin yetkili kişi olmadığı ortaya çıktı.

YANLIŞ KİŞİLERLE GÖRÜŞÜYORLAR

Oyuncunun Türkiye haklarını elinde bulunduran Türkiye Futbol Federasyonuna kayıtlı 327 numaralı menajer Serdar Ertemçöz transfer hakkında Bursa Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Gün içinde sosyal medyaya yansıyan resmi teklif mektubunda ismi yer alan kişinin Ganalı oyuncunun resmi temsilcisi olmadığını ifade eden menajer Ertemçöz, Bursaspor’un bu menajerle Asamoah Gyan ile görüşmelere devam etmesi ve olayı resmiyete dönüştürmesi durumunda konunun FIFA’ya taşıyacağını ve yeşil beyazlı kulübün ağır cezalar alabileceğini söyledi.

HAKLARI SADECE BENDE

Menajer Serdar Ertemçöz, “Sosyal medyada gördüğüm teklif mektubunun ardından Asamoah Gyan ve yanında bulunan resmi menajeri ile görüntülü konuştum. Kendilerine gelen herhangi bir teklif olmadığını ve Türkiye haklarının bende olduğunu söylediler.” dedi.

OLAY FIFA’YA GİDER

Konu hakkında Bursaspor yönetimine haber gönderdiğini belirten Ertemçöz, “Bursaspor İkinci Başkanına konuyla ilgili haber gönderdim. Hakların bende olduğunu ve yanlış kişilerle irtibat halinde olduklarını belirttim. Benimle görüşen Süper Lig’in çok önemli iki büyük takımı var. Onlarla görüşmeler halindeyken Bursaspor Başkanı’nın Asamoah Gyan ile prensip anlaşmasına vardıklarını açıklamalarını şaşkınlıkla karşıladım. Umarım Bursaspor bu yanlıştan döner. Benimle iletişime geçmeleri dışında Gyan’ın Türkiye’de bir kulüpte oynamasına imkan yok. Konu FIFA’ya gider ve o takım transfer yasağından puan silme cezalarına kadar ağır yaptırımlara maruz kalır.” dedi.

TARIK TARIM (ÖZEL HABER) (Kaynak gösterilmeden kullanılmaz)

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.