Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ali Ay'a çağrı! Nasıl bulduysan öyle bırak

Bursaspor’a ‘kulübün borcunu bitireceğim’ diye gelen, takım üst üste iki yıl son maçta kümede kaldıktan sonra bu yıl düşmeye en büyük aday haline getiren Başkan Ali Ay’a 500 milyon borcu bırakarak istifa etmesi ödül gibi olacak.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2019 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2019 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ali Ay'a çağrı! Nasıl bulduysan öyle bırak

Bursaspor, Ali Ay’ın göreve gelmesinin ardından her yıl ileriye gideceğine sürekli geriye gitti ve ivme kapattı. Maddi olarak takımı düzlüğü çıkaracağını vaat ederek göreve gelen ve ‘borcu indiremezsem görevi bırakırım’ diyen Başkan Ali Ay, takımı hem maddi olarak hem de sportif başarı olarak diplere indirdi. Kulübün borcu üç yıl içerisinde 500 milyon lira civarına yükselirken, bu sezon devre arazsında tahta kapalı olduğu için transfer yapılamadı.

ÇEKİRGE MİSALİ

Sportif başarı olarak göreve geldiği ilk sezon ve hemen ardından geçtiğimiz sezon son maçlarda aldığı galibiyetlerle kümede kalan yeşil beyazlı ekip, bu sezon adeta dibe demir attı. ‘Çekirge bir sıçrar, iki sıçrar, üçüncü de ..” sözü adeta Ali Ay ve ekibi için söylenmiş. Yeşil beyazlı ekip Ali Ay başkanlığında iki sezon kümede kalmayı son maçta başarırken, bu kez lige veda edecek gibi görünüyor. Bir mucize gerçekleşmezse Timsah Ali Ay başkanlığında 1. Lig’in yolunu tutmak üzere.

İSTİFA ÖDÜL OLUR!

Şimdi geriye dönüp baktığımızda Başkan Ali Ay ve yönetimin istifa edip bu tabloyu Bursalılara bırakıp gitmesi sanki onlara ödül olacak gibi görünüyor. Tribünler haftalardır ‘istifa’ diye çağrıda bulunuyor ancak, Başkan ve ekibi eğer devre arasında bıraksaydı, gelen yönetim 2 milyon liraya bir golcü alsaydı, kulüp şimdi kümede düşme potasında olmayacak ve önümüzdeki sezon olası bir 100 milyon lira gelirden de olmayacaktı.

NASIL BULDUYSAN ÖYLE BIRAK

Ali Ay bırakırsa 500 milyon lira borç, transfer yasağı ve sıfır gelirle kim görevi kabul eder tartışılır durumda. Şimdi ‘bırak git’ demektense ‘Nasıl bulduysan, öyle bırak’ deyip Ali Ay ve ekibini görevde tutmak belki de Bursaspor için daha hayırlı olur. Bursa’nın bunu da tartışması ve sonuca bağlaması gerekiyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.