Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aatıf bitti gibi

Yeşil beyazlı yönetim Volkan Şen krizinin bir an önce atlatılması için harekete geçti ve eski gol kralı Sivassporlu Aatif Chahechouhe ile prensipte anlaştı. Sivasspor Kulübü ile bonservis pazarlıklarının sürdüğü öğrenildi. Perşembe günü transferin sonuçlandırılması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2015 14:55
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2015 17:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aatıf bitti gibi
 Sezona güçlü bir kadroyla girmek isteyen Bursaspor'da, yönetimin uzun süredir kadrosuna katmak istediği Sivasspor'un Faslı oyuncusu Aatif Chahechouhe ile ilgili girişimlerin hızlandırıldığı öğrenildi. Kulübünden alınan izinle oyuncu ile görüşen Yeşil beyazlı yöneticilerin 29 yaşındaki oyuncu ile prensip anlaşmasına vardığı, Sivasspor yetkilileri ile bonservis pazarlıklarının devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

VOLKAN TAKASI ÖNERİLDİ
Yeşil beyazlı yönetimin kadro dışı bırakılan Volkan Şen'i Sivasspor Kulübü'ne önerdiği, Volkan'ın Sivasspor'a gitmeye sıcak bakmadığı gelen haberler arasında. Milli oyuncunun Sivasspor'a gitmemesi durumunda, Bursaspor yönetimi Volkan Şen'in satışından gelecek olan parayla Aatif Chahechouhe'nin bonservisini almayı planlıyor.

ÖZEL HABER / Tarık Tarım
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.