Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2,5'luk değil, 4X4'lük Bursasporluyum

Bursaspor-Galatasaray maçında top toplayıcı olarak görev yapan ve Burak Yılmaz’a gol sevincinde topu vermeyerek gönüllere taht kuran genç futbolcu Çağatay Yılmaz, Bursa Haber’e konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2014 10:46
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2014 22:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
2,5'luk değil, 4X4'lük Bursasporluyum

Bursaspor-Galatasaray maçında top toplayıcı olarak görev yapan ve Burak Yılmaz’a gol sevincinde topu vermeyerek gönüllere taht kuran genç futbolcu Çağatay Yılmaz, Bursa Haber’e konuştu.


Bursaspor’un geçtiğimiz akşam ligin ilk maçında evinde 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada Burak Yılmaz’ın hakaret ettiği top toplayıcı Çağatay Yılmaz, kendisi hakkında söylenen “2,5’luk” tabirine, “İstanbul basını yanlış yazmış, ben 4X4’lük Bursasporluyum” diyerek cevap verdi.


“BURAK YILMAZ’A O GÜNÜ HATIRLATACAĞIM”

Alt yapıda oynadığı dönemlerde top toplayıcılık yapan ve sonrasında büyük şöhret olan Arda Turan örneğinden yola çıkarak, “Burak Yılmaz bana “Ver lan topu” dedi, yarın bir gün A takıma çıktığımda karşılıklı rakip olacağız, ilk karşılaştığımızda kendisine o günü hatırlatacağım” diyen genç oyuncu Çağatay Yılmaz: “Bize altyapıda eğitim veren hocalarımız Bursasporluluk bilincini aşılıyorlar. Bu kulübün formasını giyiyorsak, ekmeğini yiyorsak rakibimizin sevincine ortak olamayız” dedi.


“GÖZLERİMDEN YAŞLAR GELDİ”

“Bursasporluluk bir duruştur. Rakibimizin sevincine ortak olmam, yardım etmem” diye sözlerine başlayan Bursaspor U15 takımı oyuncusu Çağatay Yılmaz, “Doğuştan Bursasporluyum. İnegöl’de doğdum büyüdüm, babam beni Bursasporlu yetiştirdi. Ağabeylerim sahaya çıktığında duygulandım ve gözlerimden yaşlar geldi” dedi.


“YİNE OLSA, YİNE YAPARIM”

Bursaspor’da oynayan ekmek yiyen her futbolcunun değerlerine sahip çıkması gerektiğini belirten genç oyuncu, “Alt yapıda bizlere eğitim veren antrenörlerimiz ve Eğitim Koordinatörümüz Osman Hocamız (Aktaş), her zaman önceliğin takımımız olduğunu, gerekirse maçın son dakikalarında skora göre hareket etmemiz gerektiğini ve bu büyük camianın bir parçası olduğumuzu unutmamamızı bizlere söylüyorlar. Aynı pozisyon tekrar yaşansa yine aynısını yaparım” dedi.


“OZAN TUFAN’I ÖRNEK ALIYORUM”

Hayallerinden de bahseden Çağatay sözlerini söyle sürdürdü: “Ozan Tufan ağabeyimle aynı yemekhanede yemek yedik, aynı salonda maç izledik. Şimdi A takımda, hatta A Milli takımda oynuyor. Kendime onu örnek alıyorum. Alt yapıdan çıkan diğer ağabeylerimizde bizlere çok yardımcı oluyorlar. Bende bir gün A takıma çıktığımda Vakıfköy’de ki kardeşlerimi unutmayacağım.”

ÖZEL HABER / TARIK TARIM

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.