Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor Volkan’la Şen

Yazının Giriş Tarihi: 25.01.2015 02:13
Yazının Güncellenme Tarihi: 25.01.2015 02:13
 Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’de ikinci dönemin ilk, ilk yarının son maçında Torku Konyaspor’u son dakika golü mağlup etti ve çok önemli 3 puan aldı.

Yeşil beyazlılar bu sezon son dakikalarda kaybettikleri puanlarla çok üzülmüşlerdi. Torku Konyaspor maçında uzatma dakikalarında gelen gol bu nedenle de çok önemliydi.

Bursaspor bu maçta aldığı 3 puanla puanını 29’a yükselterek zirveden kopmazken, gelecek haftalar için de büyük umutlar pompaladı. Özellikle sergilediği futbol, kazanma isteği ve arzusu, golcülerinin formu ile de zirvedeki rakiplerine adeta gözdağı verdi diyebiliriz.

Maçın ilk yarısını Bursaspor biraz dikkatli olabilse, biraz şansı yanında olsa, Fernandao klasını ilk yarıda konuşturabilse soyunma odasına 3-4 farklı üstünlükle girmesi içten bile değildi.

Tablo böyleyken ilk 45 dakikanın uzatma saniyelerinde gelen şok gol, Bursaspor’u moral motivasyonu olarak etkilerken, ev sahibi takımı da oyunda tuttu, moralini yükseltti, motivasyonunu arttırdı.

Nitekim, ikinci yarıyla ev sahibi takım bu moralle hızlı başladı. Üst üste pozisyonlar buldu. Hasan Kabze’nin şutunda kaleci Harun’un müthiş kurtarışı alkışlanmaya değerdi gerçekten. Sonrasında gelen beraberlik golü..

Skor 2-2 olduktan sonra da yeşil beyazlı takımın kalesi birkaç tehlike atlattı ve bunlarda Harun ile savunma başarılıydı. Ardından Timsah tekrar oyuna ortak oldu ve üstünlüğü ele geçirdi.

Burada hemen bir parantez Volkan Şen’e açmak lazım tabi ki.

Kaptan inanılmaz bir mücadele ortaya koydu. İlk yarıda attığı gol tam bir usta işiydi. Oyunu yönlendirişi, attığı paslar, rakibi kovalaması gerçekten Volkan sahada tam bir kaptan gibiydi. Attığı golün yanı sıra iki asist ile de sahada büyüyen isim oldu. Hele hele uzatma dakikalarında Fernandao’ya attırdığı gol inanılmazdı. Normalde Volkan Şen orada şutu kendi atardı, hatta kaleciye de çalım atmaya kalkardı. Ama o kendini ne kadar geliştirdiğini bu pozisyonda bir kez daha ortaya koydu ve şut ve çalım yerine pası tercih ederek alınan 3 puanın mimarı oldu.

Fernandao’da dün akşam gol sayısını 11’e çıkartarak krallıkta zirvedeki yerini korudu. Ozan Tufan performansı ve pozitif oyunu ile tekrar futbola döndüğünü gösterdi.

Şimdi Bursaspor’un önünde Ziraat Türkiye Kupası maçı var. Mersin’de alınacak 3 puan kupada turun açacaktır. İki kulvarda da ‘Varım’ demek için Mersin’de de kazanmak lazım.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.