Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor ve yeni hoca

Yazının Giriş Tarihi: 27.01.2017 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 27.01.2017 00:00

Bundan 35 gün önce "Bırak bu işi Hamza Hoca" başlıklı bir yazı yayımlamış ve sonunda, Hamza Hamzaoğlu gittikten sonra bu yazıyı tekrar yayımlayacağımı belirtmiştim. Bugün o sözümü tutuyorum ama öncesinde yeni hoca arayışlarıyla ilgili de bir iki kelam etmek isterim. 

Bursaspor kariyerini herkesin kabulleneceği bir hoca bulamazsa en iyi seçenek kendi bünyesinden bir isme şans verilmesidir. Bu noktada çok sayıda hocamız var. Kupa maçında Tunahan Hoca bu işin nasıl olacağının sinyallerini de verdi. Gerekirse gençlerimiz oynasın ama bu formayı hak etmeyen hiç bir ruhsuz futbolcu sahaya sürülmesin. Böyle bir tercihte emin olun yenilgi sonrası bile bu taraftar tepki vermez. Eğer bu aşı tutarsa, her yıl çöpe attığımız milyonlarca dolarlık bütçelerden kurtulur, altyapıya daha çok yatırım yapar, yeni ve örnek bir modeli hayata geçirmiş oluruz.  

Bırak bu işi Hamza Hoca (23.12.2016)
Uzun zamandır yazmamak için kendimi tutuyorum ama artık yeter. Biz ne kadar sabredersek edelim Hamza Hoca'nın Bursaspor'a gereken ciddiyetle yaklaşmadığı ve bu gidişle de durumun değişmeyeceği ortada.  

Her maç rezil oluyoruz
Tamam, hoca kabul ediyorum çok kısmetlisin, tıpkı seni çok benzettiğim Ertuğrul Sağlam gibi. Onu da bu köşeden çok eleştirmiş, Bursaspor'u taşıyamadığını vurgulamıştım. Ayni kanaati uzun zamandır senin için de taşıyorum lakin dedim ya çok kısmetlisin. Ya karambola bir şekilde maçı kazanıyorsun ya da en sert eleştirilere uğramayı hak ettiğin maçlar bir şekilde gündemden düşüyor. Ya hakem hataları senin hatalarının önüne geçiyor, ya da (Beşiktaş maçındaki gibi) yaşanan olağanüstü gelişmeler sayesinde hedef tahtasından kurtuluyorsun. 
Her şeye rağmen çekirge sürekli sıçrayamıyor. Zamanında Ertuğrul Sağlam'ın yaşadığı son, inan senin için de hızla yaklaşıyor hoca.

Aydın maçı kabul edilemez
Tüm yanlış oyuncu tercihlerine, ne olduğunu hala anlayamadığımız oyun anlayışına, koskoca Bursaspor'un ezik futboluna inan tahammül edemiyorum hoca. Aydınspor karşısında bile fark yemekten zor kurtuluyorsak artık bırak bu işi hoca. Mesleğini elbette bırakma, git başka orta sıra takımlarında hocalık yap. Aslında çok uzun bir yazı yazmak istiyordum ama camiada sıkıntıya yol açmamak için burada kesiyorum...

Her şeyi geçtim, bizim yedek kulübesinde bile görmeye tahammül edemediğimiz Bilal Kısa'yı ilk 11'de sahaya sürmen yetmiyormuş gibi bir de koluna kaptanlık pazı bandını takıyorsun. 
Ben artık bu durumu kabullenemiyorum ve bu sana son yazım hoca. Bundan sonra seninle ilgili hiç bir yazı yazmayacağım ama günü gelince bu yazıyı 'işte ben bilmem kaç ay önce yazmıştım' diye tekrar yayımlayacağım.
 
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.