Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor kazanırsa ligde kalır

Yazının Giriş Tarihi: 18.05.2019 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 18.05.2019 00:00

Bütün Türkiye yarın oynanacak maçı bekliyor. Bursaspor-Göztepe maçını. Süper lige çok yakışan iki takımın maalesef ki düşmeme mücadelesine şahitlik edeceğiz. Erzurumspor ve Ankaragücü de işin içinde ama, önce Bursaspor-Göztepe maçı oynanacağı için herkes bu maçı bekliyor. Bu maç kazanamadıktan sonra hiçbir anlamı olmayan bir maç. Kendi evindesin ve rakibinle oynuyorsun. Eğer kazanırsan iki rakibin de altında. Gözler son haftaya dönecek. Ama eğer kaybedersen de gelecek haftayı beklemeye gerek yok. O zaman Bursaspor düştü demektir. İşin bir kötü tarafı Göztepe’ye beraberlik yarar gibi duruyor. Ama öyle değil. Peki bu sefer Erzurumspor’un Fenerbahçe’yi yendiğini düşünürsek düğüm son hafta çözülür. Onun için ilk bakışta Göztepe beraberliğe oynar düşüncesi de böylelikle çürüyor. Bu maç öyle bir maç ki kaybedersen de düşersin kazanamazsan da düşersin.

Bir kere bu maçta kim kazanamıyorsam kaybetmeyim düşüncesi içinde olursa açık ve net söylüyorum düşer. Bununla berabere kalayım son maçı kazanırım falan filan. Son maçı kazanacağının garantisi ne? Bunu her iki takım için de söylüyorum.

Açık söylemek gerekirse Erzurumspor’un Fenerbahçe’yi yeneceğini düşünüyorum. Ama bunu Bursaspor-Göztepe maçı oynanmadan söylüyorum. Eğer Bursaspor, Göztepe’yi yenerse bir gün sonra oynanacak BŞB Erzurumspor-Fenerbahçe maçında Erzurumspor’un da gardı düşecektir.

Görüyorsunuz hesaplar, hesaplar, hesaplar...

Ne olacağını kestirmek çok güç. Ama bildiğim bir şey var ki o da pazar günü bütün Bursa maçta olacak. Göztepe’nin dayanmasının çok zor olduğu bir atmosfer olacak. İşte Bursaspor’un bu maçta bir adım öne çıkartan da bu...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.