Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor kazanamazsa...

Yazının Giriş Tarihi: 04.05.2019 00:04
Yazının Güncellenme Tarihi: 04.05.2019 00:04

Sezon başından beri ya da şöyle diyelim Bursaspor’un beraberliklerin efendisi olması kesinleşmesinden sonra hemen hemen her maça çok önemli maç dedim. Öyle ya berabere kalmamak demek kazanmak ya da kaybetmek demek. Lig boyunca çok az kazanma sevinci yaşayıp yaşattığı için yeşil beyazlıların her maçına önemli dedik.

İşte önemli diye diye geldik sezon sonuna ve sezonu maçlarına.

Sezon başından beri Bursaspor için en korktuğun senaryoyu yaşıyoruz. Ve ne yazık ki arttık avantaj denen hiçbir şeyi yok Bursaspor’un. Belki Akhisarspor galibiyetiyle başlayabilecek bir avantaj serisi, maçın berabere bitmesi ve Göztepe’nin beklenmedik galibiyetiyle kabusa dönüştü. Ne içerde oynanacak Göztepe maçından ne de bugün oynanacak maçta maalesef Bursaspor favori değil. Bekleyip göreceğiz.

Gelelim bugünkü Erzurumspor maçına. Bursaspor’u Erzurum’da müthiş bir bir atmosfer ve formda bir rakip bekliyor. Açık söylemek gerekirse Bursaspor’un işi çok zor. Kazanmak demek dünyaları Bursaspor’a getirebilir. Elbette ki daha sonra oynanacak Göztepe maçını kazanmak kaydıyla. Ama dilimde tüy bitmesine rağmen bir kez daha söyleyelim Bursaspor maalesef hiçbir maçta favori değil. Bugünkü maçta da değil. Ama hiçbir maç oynamadan kazanılmadığına göre aynı zamanda kaybedilmez de. Maçın favorisi rakip ama futbol her sonuca açık bir oyun. Göztepe bu hafta sahasında Antalyaspor’u yener. Bursaspor bugünkü maçı kazanırsa haftaya Göztepe’yle final maçına çıkar. Ama yeşil beyazlıların Erzurumspor maçını kaybetmesi halinde olacakları dilim söyleyemiyor, elim yazamıyor maalesef..

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.