Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor Kaybetmez

Yazının Giriş Tarihi: 30.09.2018 00:02
Yazının Güncellenme Tarihi: 30.09.2018 00:02

Rakip Sivasspor. Her zaman zor bir deplasman olan Sivasspor. Samet hocanın eski takımı. Sivassporlularda hala Samet Aybaba özlemi var. İnanıyorum ki hocayı büyük bir sevgiyle karşılayacaklar.

Saha içinde de iş elbette Samet hocaya düşüyor. Öyle ya ağırlıklı olarak eski oyuncularından oluşan bir takım Yiğidolar. O nedenle rakibi nasıl yenebilir en iyi Samet hoca bilecektir.

Saha içine gelmeden önce bir önemli konuyu daha belirmek isterim. Maç gündüz maçı. 13.30’da başlayacak. Sivas’ın hava şartlarından dolayı. Henüz havalarda birşey yok ama ilerleyen haftalarda eksi otuzları göreceğiz. Evet gündüz maçlarına konsantrasyon zordur. Umarım yeşil beyazlılar konsantrasyon eksikliği yaşamaz.

Sivasspor sorunları olan bir takım. Gol yollarında sıkıntıları var. Kone yetersiz kalıyor diyorsunuz bir bakıyorsunuz ekstra işler yapıyor. Ama genel olarak Kone şu anki performansıyla süper lig takımında oynayamaz. Robinho de ilk geldiği gibi değil. Kanat akınları Sivasspor’un en büyük kozu. Özellikle kanatlardan ve toplu topsuz içeriye deplase olan Emre Kılınç en önemli kozu Sivasspor’un. Ziya-Emre ve Douglas-Torje kanat akınlarına ve duran toplara dikkat.

Gelelim Bursaspor’a. yazılarımda belirtiyorum, yeşil beyazlılar her maç üstüne koyuyor. İleride Sakho’ya atılacak toplar ve ve ceza sahası çevresindeki verkaçlar yerden hata yapmaya açık olan Sivasspor kalesinde pozisyon getirecektir. İlk golü Bursaspor bulursa, kontrataklar Bursaspor’a daha fazla gol kazandırabilir. Ama Sivasspor’un da bir maç hariç içerde dışarda oynadığı her kaçta gol atığını da hatırlatmak isterim...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.