Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor için kazanma vakti

Yazının Giriş Tarihi: 26.11.2017 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 26.11.2017 00:00

Rakip Karabükspor ama ben hala geçen haftaki Göztepe maçındayım. Bursaspor kazanabilirdi ama kaydedebilirdi de. Sadece bu açıdan bir puanın iyi olduğunu söyleyebilirim. Ama içerideki tek beraberlik bu maç oldu. Tek mağlubiyet ise öne geçip kaybedilen Galatasaray maçı. Onun haricinde Bursaspor sahasındaki dört maçı da kazandı.

Karabükspor karşısında da yeşil beyazlıları favori görüyorum. Rakipte Yatabare ve Ceyhun'un olmaması da avantaj.

Maçı büyük ihtimalle duran toplar belirleyecek. Bursaspor duran toplardan altı gol bularak bu alanda ligin iyilerinden. Ama gelgelelim duran toplardan da beş gol yemiş. Buraya dikkat. Savunmada adam paylaşımlarında hemen hemen her maçta hatalar var. Onun için savunmaya takviye şart yazmıştım geçtiğimiz yazılarımda.

İyi oynadığı bölümleri daha uzun dakikalara yayabilirse Bursaspor, Karabükspor rahat kazanacaktır. Ancak kopuk kopuk oyun özellikle golü bulduktan sonra skoru korumaya yönelik biraz da psikolojik kontrollü oyun rakibe cesaret veriyor. Bunu hemen hemen bütün maçlarda gördük.

Batalla , Delarge, Kembo, Behich yine bu maçın kilit oyuncuları olacaklardır.

Artık Stancu'nun da gol bulma zamanı gelmedi mi. Bence geçiyor bile. Ama ileride çok yalnız kaldığı da bir gerçek. Bu açıdan bakarsak Le Guen'in çözüm bulması gerekiyor.

Son olarak Bursaspor taraftarından bahsetmek isterim ki, ülkemizdeki takımlarına son derece bağlı ender taraftarlardan. Hem takımı motive edip itiyorlar hem de muhteşem şovlarıyla kendilerine hayran bırakıyorlar. Karabükspor maçında da yine onlara çok iş düşecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.