Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursaspor'da yarışta

Yazının Giriş Tarihi: 05.12.2017 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 00:00

Futbol atanın kazanacağı bir oyun. Gol atamadıktan sonra istediğin kadar güzel oyna neye yarar? Buldun mu atacaksın. Yemezsen de maçı kazanırsın. Konyaspor maçındaki muhteşem galibiyetin özeti bu. 

Bursaspor bulduğu pozisyonları değerlendirdi ve kazandı. Maçtan önceki yazımın başlığı "zor maç" idi. Gerek rakibin durumu gerekse Bursaspor'un deplasman karnesi maçın zorluğunu zaten ortaya koyuyordu. Bursaspor o kadar önemli bir galibiyet aldı ki ilerleyen haftalarda daha net göreceğiz.

Bu hafta Beşiktaş'ın Galatasaray'ı yenerek ligin seyrini değiştirmesi kadar önemli Bursaspor'un aldığı galibiyet. Çünkü bu galibiyetle Bursaspor yukarıya ben de varım mesajı verdi resmen. Yeşil beyazlılar yarışın resmen içinde. 

Bu sezon süper lig özellikle yukarıdakiler açısından çok daha çekilmeli geçecek. Üç büyüklerin yanısıra Kayserispor, Göztepe, Bursaspor gibi takımların aldıkları puanlar zaten bunu ortaya koyuyor. Lider Başakşehir'i söylemeye gerek yok zaten. 

Bu hafta oynanacak Fenerbahçe maçında Bursaspor'un alacağı galibiyet işi bambaşka bir boyuta getirip camiayı daha da havaya sokacaktır. Bursaspor'un önünde çok önemli bir fırsat bar şimdi. Kazan bu maçı dünyalar senin olsun. O nitelikte bir maç. O zaman sonraki maçlarda havayı gör. Fenerbahçe maçıyla ilgili görüşlerimizi detaylı bir şekilde sonraki yazımızda ele alacağız.

Haftalardır Behich'i yazıyorum. Kimimiz abarttığımı bile düşünmüş olabilirsiniz. Ama farkında mısınız Behich şu anda Avrupa'nın en çok gol atan sol beki. Üstüste attığı gollerle hem takımın gol yüküne ortak oluyor hem de galibiyetlerin mimarı oluyor. Her teknik adam böyle bir oyuncuya sahip olmak ister. Behich bu performansını sürdürecektir. Çünkü oyun karakteri bu. Fazladan birşey yapmıyor. 

Konyaspor maçında oyun, goller, galibiyet kadar güzel olan Bursasporlu taraftarlardı. Konya'ya kadar gelerek takımlarını Harika desteklediler. Teksas tribünü gerçekten Avrupa'da bile eşine zor rastlanan taraftar grubu. Böyle taraftarın olduğu sürece sırtın yere gelmez. Maşallah diyorum...

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.