Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa’nın ilk AVM’si

Yazının Giriş Tarihi: 11.11.2016 00:00
Yazının Güncellenme Tarihi: 11.11.2016 00:00

Torunlar Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ’nin Bursa’daki ilk yatırımı olan Zafer Plaza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ndeki yenilikler, Bursalılardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor… Bu arada bilmeyenler için hatırlatayım; Merkez 9 Ekim 1999 yılında açıldığında konsept olarak Bursa’da bir ‘ilk’ti…

Şehrin Işıkları’ adlı fotoğraf sergisi, çalışanlara işaret dili eğitimi, okullarla işbirlikleri, sivil toplum kuruluşlarıyla ve daha nice sosyal proje ortaklık çalışmalarıyla fark yaratan merkez, bugünlerde müşterilerinin yaşamına renk katacak yeni bir kampanya başlattı.

Tam Puan Kart sahipleri, 1 Kasım 2016 ile 31 Mart 2017 tarihleri arasında 75 TL ve katlarındaki her alışverişlerinden elde ettikleri puanlarla bir adet BMW 3.18İ kazanma fırsatı yakalayacaklar. Bursalılar, biriken puanlarıyla da hediye kazanmaya devam edecekler.

Önceki gün Zafer Plaza AVM Müdürü Onur Sapmaz’la tanıştım. Aynı toprağın çocukları olarak hemen kaynaştık. Görevinde daha 3 haftası yeni dolan Sapmaz, Bursa’yı çok sevdiğini, insanlarla kolay diyaloglar geliştirdiğini söyledi. Gazeteci arkadaşlarım Mehmet Ali Ekmekçi ve şimdilerde kendi dergisini çıkarmak için çaba harcayan Bekir Uğur Gül ile birlikte Sapmaz’ı sıkıştırdık biraz. Alışveriş merkezlerindeki sorunları, ekonomik kararların insanların günlük alışkanlıklarına etkisini, markaları, trendleri, Zafer Plaza’daki yenilikleri, çalışanların eğitimini, gelecekle ilgili planları ve Bursalılardan aldıkları geri dönüşleri sorduk. Hiç teklemeden yanıtlar aldık.

120 mağazası, 8 sinema salonu, yiyecek katı, kafeteryaları, sergi salonları, banka şubeleri ve 1.500 çalışanıyla birlikte dev bir yaşam merkezinden söz ediyorum. Dünya markalarının dans ettiği yerler AVM’ler. Kentin tam da göbeğinde…

55 bin metrekarelik Zafer Plaza’yı bilmeyen yoktur Bursa’da. Kent içinden ya da dışından gelen hemen herkesin dikkatini çeken ‘cam piramit’ de sanki Bursa’nın yeni simgesi gibi. Tek yönlü trafik akışı önünden geçiyor, Tophane’ye çıkanlar ilk orayı görüyor, buluşmalar artık burada organize ediliyor, en yeni filmler burada gösterime giriyor ve ayda 1 milyon insan girip çıkıyor… Cumhuriyet Caddesi önünden başlıyor, Öğretmen Evi yanı başında ve BursaRay Şehreküstü durağı çok yakın…

Sabah 10.00’da açılan merkez gece 22.00’de kapılarını kapatıyor. Sinemaya gelenler ise gece yarısı 00.00’da otoparktan çıkışlarını yapıyor. Sonra hummalı bir temizlik ve havalandırma başlıyor.

Üstü meydan altı insan olan ‘Zafer Plaza’da çok yakınlarda Nevale de yerini alacak. Dünyaca ünlü Kiko Milano geliyor mesela. Kadınlar yaşadı… Love My Body orada, Mac orada. LC Waikiki ise olmazsa olmaz mağazalardan. Güzel konuşma ve beden dili eğitimleri başlatacaklar. İşaret dili ise zaten sürekli hale gelmiş durumda. Demek ki her çalışan çok donanımlı hale geliyor ve insanlarla diyaloglar da fark yaratılacak.

Yaptığım araştırmaya göre; Bursa’da CarrefourSA, Korupark ve Zafer Plaza akla ilk gelen 3 alışveriş merkezi. Demek ki Bursa iyiyi, güzeli ve farklı olanı hemen benimsiyor.

Bu arada ilgilerinden dolayı Reklam Halkla İlişkiler Yöneticisi Zeynur Körosman ile Basın ve Aktivite Yönetmeni Gamze Geylani’ye de teşekkür ederim. Bir dediğimizi iki etmediler…

Yolları açık olsun…  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.