Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yabancı Öğrenciler Orucunu Nilüfer’de Açtı

Türk Diyanet Vakfı katkılarıyla Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler, Nilüfer Belediyesi’nin iftarında buluştu.Nilüfer Belediyesi Ramazan ayı içerisinde yine anlamlı bir etkinliğe imza...

Haber Giriş Tarihi: 30.06.2016 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 30.06.2016 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Yabancı Öğrenciler Orucunu Nilüfer’de Açtı
Türk Diyanet Vakfı katkılarıyla Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde eğitim gören yabancı uyruklu öğrenciler, Nilüfer Belediyesi’nin iftarında buluştu.
Nilüfer Belediyesi Ramazan ayı içerisinde yine anlamlı bir etkinliğe imza attı. Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede iftar vererek kutsal ayın bereket ve coşkusunu halkıyla bütünleştiren Nilüfer Belediyesi, bu kez Uludağ Üniversitesi’nde okuyan yabancı öğrencileri ağırladı. Nilüfer Belediyesi’nin Misi Kamp Karavan Restoran’da düzenlediği iftarda, ailelerinden kilometrelerce uzakta olan yabancı uyruklu öğrenciler aynı sofrada oruç açtı. Koordinatörler Kemal Sevmez ve Yusuf İbrahim Ay önderliğinde iftara katılan öğrenciler, açılan oruçların ardından keyifli bir sohbete imza attı.
Güzel bir akşamı birlikte geçiren öğrenciler, düzenlenen iftar için Nilüfer Belediyesi ve Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.