Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şaypa'nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şaylı oldu

Şaypa A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şaylı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 16:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şaypa'nın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şaylı oldu
 
Şaypa A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Şaylı oldu.

Perakende sektöründe önemli bir paya sahip olan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Yönetim Kurulundaki aile fertlerinin ortak kararıyla seçilen Yusuf Şaylı, “Türkiye ve Bursa perakende sektöründe 90 yıllık bir tecrübeyle yoluna devam eden Şaypa, başarı çıtasını her geçen gün daha yukarı taşımaktadır. Bugün 80 mağazamız ve 2.500 çalışanımız ile sektörümüzün lokomotifiyiz” dedi.

Şaylı, perakende sektöründe bu denli önemli bir paya sahip olan ve ulusal manada Bursa’yı başarıyla temsil eden bir şirketin ve ailenin mensubu olmaktan gurur duyduğunu ifade etti.

Şaypa’nın, sektörde örnek olarak gösterilen başarılı performansının artarak devam edeceğini belirten Yusuf Şaylı, açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Sevgili amcamız Hıdır Şaylı’nın aramızdan çok erken ve zamansız ayrılmasının acısını yaşarken, kendisinin ortaya koymuş olduğu misyonu da daha ileriye götürmeyi bir sorumluluk olarak gördüğümü ifade etmek istiyorum. Bu vesile ile kendisini bir kez daha rahmetle anıyorum. Bursa’da kazanıp, kazandıklarıyla yine Bursa’da yatırım yapan, bu şehirle, bu ülkeyle birlikte büyüyen bir şirket olarak, önümüzdeki dönemde de Bursa’nın lokomotif şirketlerinden biri olmayı sürdüreceğiz. Yıllardır, kent ve ülke ekonomisine birlikte katma değer sağladığımız iş ortaklarımız, Şaypa’nın en büyük gücü olan müşterilerimiz ve çalışma arkadaşlarımız, başarı yolculuğumuzun, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da süreceğinin en büyük teminatıdır.”


YUSUF ŞAYLI KİMDİR ?

1971 doğumlu olan Yusuf Şaylı, Şaypa A.Ş.’de, şirketin ilk mağazasının kurulduğu 1995’den itibaren çalışmaya başladı. 21 yıldır şirketin her kademesinde görev yapan ve son olarak da genel müdür ve yönetim kurulu başkan vekili olarak çalışan Yusuf Şaylı, 10 Haziran 2016 tarihinden itibaren Şaypa A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.