Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahin: Verdiğimiz her sözü tuttuk

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, geçmişte hayal bile edilemeyen büyük projeleri hayata geçirdiklerini ve verdikleri her sözü tuttuklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.02.2016 14:13
Haber Güncellenme Tarihi: 06.02.2016 14:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şahin: Verdiğimiz her sözü tuttuk

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti’nin iş başına geldiği günden bugüne kadar verdiği her sözü yerine getirdiğini söyledi. Şahin, “Seçim taahhütlerimiz başta olmak üzere, ülkemizin ihtiyaç duyduğu yeni reformları da süratle yerine getirmeye devam ediyoruz” dedi.

2002 yılından beri yaptıkları çalışmalarla halkın kendilerinden beklentilerini hayata geçirmenin gayreti içerisinde olduklarını vurgulayan Milletvekili Hüseyin Şahin, geride kalan son 1-1,5 aylık süre içerisinde de vatandaşların beklentilerine karşılık vermenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi. Milletin ekonomik ve sosyal refahını en üst seviyeye çıkarma hedefine doğru ilerlediklerini ifade eden Şahin, 29 Ocak 2016 tarihinde kanunlaşarak hayata geçirdikleri vaatleri şu şekilde sıraladı:

“Yeni iş kuran gençlerimize üç yıl boyunca gelir vergisi muafiyetini sağladık. Basit usulde vergilendirilen esnafın yıllık 8.000 TL’ye kadar kazançlarından vergi alınmamasını sağladık. Öğrenim gören gençlerimizin pasaport harcını kaldırdık. Memurların doğum sonrası ücretsiz izin sürelerinin memuriyet kıdeminde dikkate alınmasını sağladık. Kadın memurlarımıza doğuma bağlı olarak ilk çocukta 2ay, ikinci çocukta 4 ay, üçüncü ve üzeri çocukta 6 ay yarı zamanlı ve tam ücretli çalışma hakkı verdik. Polislerin emniyet hizmet tazminatını yüzde 25 artırdık. Polislerin, uzman jandarmaların ve uzman erbaşların 2200 olan ek göstergelerini 3000’e çıkardık. Muhtar maaşlarını artırdık. Yemde ve gübrede KDV’yi kaldırdık. Gençlere ücretsiz sağlık hizmeti sağladık. Sosyo-ekonomik gelişmişlik endeksi düşük illerdeki işverenlere sigorta teşviki sağladık.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.