Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Polis ve Askere moral verdiler

Osmangazi İlçesi’ndeki Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarda görevli asker ve polislerin morellerini yüksek tutmak amacıyla duygu dolu mektuplar yazdılar. Yazdıkları mektupları Nusaybin İlçesi Emniyet Müdürlüğü’ne gönderdiler.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 09:03
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 09:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Polis ve Askere moral verdiler

Haber: Bilal KAYAALTI

Ergin Ağaç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri güvenlik güçlerinin terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonlarında moral bulmaları amacıyla yazdıkları duygu dolu mektupları güvenlik güçlerine gönderdiler. Dil ve Anlatım Dersi’nde  “Mektup” çalışması yaparak Mardin’in Nusaybin ilçesinde terör örgütü mensuplarına yönelik görev yapan asker ve polislerin morallerine yüksek tutmak amacıyla 300 tane mektup yazıldı.

‘AMACIMIZ DESTEK OLMAK’

 Böyle bir adımın atılmasında öğrencilere katkı koyan Okul Müdürü Hasan Tuğrel, Güneydoğu'da görev yapan asker ve polislerimizin yanında olabilmek adına böyle bir proje düzenledik amacımız orada görev yapan personelimize manevi destek olmak olup morellerini yüksek tutmak” dedi.  Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Neslihan Uz Bayram ise “Güneydoğu'da bizler için fedakarlık yapan  güvenlik güçlerimize destek olmak istedik mektuplarımızı Mardin’in  Nusaybin ilçesindeki kahramanlarımıza göndereceğiz” dedi.

‘EVLERİNE ULAŞSINLAR DİYE DUA EDİYORLAR’

Mektup projesinin mimarı İngilizce Öğretmeni Mikail Sezgin, “Güneydoğu'da bizim için fedakarlık yapan polis ve asker abilerine, amcalarına destek olmak istediklerini belirttiler, elimizden gelen bir şey var mı diye düşünürken bir dersimizi onlara ayırıp moral mektubu yazmak istedik. Mektuplarda genellikle onların bir an önce evlerine çocuklarına ulaşmaları için öğrencilerimiz dua edip temennilerini belirttiler” dedi.  Yazılan Moral mektupları okul yönetimi tarafından Mardin’in Nusaybin İlçesi Emniyet Müdürlüğü’ne gönderildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.