Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Osmangazi'de Ramazan coşkusu

Osmangazi Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan etkinlikleri Yeni Karaman Mahallesi’nde başladı. Unutulmaya yüz tutan Ramazan etkinlikleri ile mahalle sakinleri unutulmaz bir akşam yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmangazi'de Ramazan coşkusu

Ramazan ayının vazgeçilmezlerinden olan Hacivat-Karagöz, orta oyunu, illüzyon gösterisi ve fasıl gibi etkinlikler, Osmangazi Belediyesi tarafından yaşatılmaya devam ediyor. Osmangazi’nin farklı mahallelerinde yapılan gösteriler ile eski Ramazan ruhunu yaşatan etkinlikler, bu yıl Yeni Karaman Mahallesi’nde yapılan gösteriler ile başladı. 7’den 70’e herkesin ilgiyle izlediği Hacivat-Karagöz göl oyunu vatandaşları kahkahaya boğdu.
Osmangazi Belediye Tiyatrosu üyeleri tarafından sahnelenen orta oyunu ‘Kiralık Konak’ gösterisi ise, herkes tarafından neşeyle izlendi. Osmangazi Belediyesi’nin Ramazan ayı etkinliklerinde son olarak leblebici şov gösterisi sahneye çıktı. Gösterilerin hepsinde geleneksel ramazan eğlencelerini günümüzde büyük bir zevkle izleyen vatandaşlar, huzurlu ve eğlenceli bir ramazan akşamı geçirerek mutlu bir şekilde evlerine gitti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.