Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

O ihbar Bursa polisini alarma geçirdi

Bursa'da bir otomobilin bagajında çok sayıda molotof kokteyli ve terör örgütüne ait flama olduğu ihbarı polisi alarma geçirdi. Şüpheli araç bir süre sonra kapıları açık ve terk edilmiş halde bulundu. Araçta yapılan aramalarda molotof kokteyline rastlanmazken, kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, araçtaki şüphelinin koşarak uzaklaştığını gördü.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2016 16:52
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2016 16:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
O ihbar Bursa polisini alarma geçirdi

Sabah saatlerinde merkez Yıldırım ilçesinde sanayi bölgesine giden 4 şüpheli, 34 BAV 32 plakalı beyaz renkli otomobile cam filmi taktırmak istedi. Oto camcı aracın bagajında çok sayıda molotof kokteyli ve terör örgütü flaması görünce, şüphelilere cam filmi takmayacağını söyledi. 4 şüpheli otomobile binerek bölgeden uzaklaştı. Ardından oto camcı 155'i arayarak ihbarda bulundu.

Gelen ihbar üzerine Bursa genelinde devriye gezen polis ekipleri otomobilin peşine düştü. Merkez Osmangazi ilçesi Beşyol kavşağında plaka denetleme sistemine yakalanan şüpheli şahıslar polis ekiplerinin "dur" ihtarırına uymayarak kaçmaya başladı. İzlerini kaybettiren şüphelilerin otomobili ise merkez Kemerçeşme Mahallesi'nde terk edilmiş ve kapıları açık vaziyette bulundu. Çevrede geniş güvenlik tedbiri alan ekipler, vatandaşları sokaktan uzaklaştırdı.

EKİPLER UZUN NAMLULU SİLAHLA ÖNLEM ALDI

Bölgeye Terörle Mücadele ve çok sayıda Asayiş ekibi sevk edildi. Ekipler uzun namlulu silahlarla bölgede güvenlik tedbiri aldı. 34 BAV 32 plakalı otomobilde yapılan ilk incelemelerde molotof kokteyline ve flamaya rastlanmadı. Çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alan polis, sakallı ve esmer bir şahsın otomobili sokağa bırakarak bölgeden koşarak kaçtığını gördü. Ardından otomobil Bursa Emniyet Müdürlüğü otoparkına çekilerek parmak izi alındı.

Öte yandan polis ekipleriyle yaşanan kovalamacada şüphelilerin 4 kişi olduğu, ancak otomobili bir kişinin bırakıp kaçtığı öğrenildi. Otomobilin İstanbul'un Kartal ilçesinden kiralandığı belirlendi. Polis, firar eden şüphelileri arıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.