Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP Mudanya’da Yeni Yönetim Belli Oldu

Bursa’da 10 Ilçe Başkanlığı Ile Birlikte Başkanlık Görevinden Istifa Eden Mhp Mudanya İlçe Başkanı Yüksel Kesen’in Ardından Bir Ay Sonra Göreve Atanan Salih Türk’ün çalışacağı Yönetim Kurulu üyeleri Belirlendi

Haber Giriş Tarihi: 27.06.2016 17:01
Haber Güncellenme Tarihi: 27.06.2016 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
MHP Mudanya’da Yeni Yönetim Belli Oldu
Bursa’da 10 ilçe başkanlığı ile birlikte başkanlık görevinden istifa eden MHP Mudanya İlçe Başkanı Yüksel Kesen’in ardından bir ay sonra göreve atanan Salih Türk’ün çalışacağı yönetim kurulu üyeleri belirlendi.
Genel Merkez tarafından onaylanan Salih Türk başkanlığındaki 18 kişilik MHP Mudanya İlçe Yönetim Kurulu parti binasında gerçekleştirdikleri ilk toplantıda görev dağılımı yaptı. Buna göre Murat Durum’un başkan vekili olduğu MHP İlçe Başkanlığı’nda, Adnan Başfidan, Aydın Şengül, Hüseyin Uyar, Şenay Şimşek ve Cemil Tosun başkan yardımcısı olurken, Taner Gonca ise muhasipliğe seçildi.
Türk başkanlığındaki yönetimde; Nurettin Durak, Mustafa Güngören, Kayali Kurt, Ali Oral, A. Hamdi Kayaalp, İsrafil Cibo, İlyas Çansaz, Ramis Turan, Arif Erbil ve Ertuğrul Göngördü üye olarak görev aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.