Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mağazasını törenle kapattı, gelenlere kına dağıttı

Bursa'da GSM operatörüyle anlaşmazlık yüzünden iş yerini törenle kapatan Mehmet Çetinkaya, cenaze marşı çaldı, davul zurna eşliğinde vatandaşlara temsili kına dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Mağazasını törenle kapattı, gelenlere kına dağıttı

Bursa’da bir iletişim mağazası "başarılarının yok sayıldığı" gerekçesiyle kapanma kararı aldı. Davullu zurnalı Roman ezgileri eşliğinde kurdele bağlanan törende cenaze marşı çalındı. Mağazaya kara perde indirilirken, vatandaşlara da temsili olarak kına ve helva dağıtıldı.

Mağaza sahibi Mehmet Çetinkaya, törende yaptığı açıklamada, “Her zaman ‘hayırlı’ olan açılışlar değildir, bazen kapanışlar da ‘hayır’ getirir. Yakın gelecekte taptaze ve hayırlı başlangıçlarda yine buluşacağımıza inanıyoruz. Hayırsızların akıbetini simgeleyen kara perdeyi bugün indiriyoruz. Ekmek teknesini batırdıkları biz ve bizim gibi bin 555 müteşebbise Fatiha okutanlar kına yaksınlar. Bu insanların foyasını ortaya çıkarmak için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım’a, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a randevu taleplerimi bir kez daha iletiyorum. İnanıyorum ve diliyorum ki bu mücadele burada bitmeyecek” dedi.

Çetinkaya, "Bizim birleşen şirketlerle sorunumuz yok. Markalarla sorunumuz yok. İçinde legal görünümde illegal bir yapı var. Çalışanı üreteni, kendinden olmayanı, işi bileni istemiyor. Biz bunlarla uğraşmaktan bıktık" şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.