Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kestel Devlet Hastanesi'ne temel

Kestel ilçesine yapılacak 125 yataklı Devlet Hastanesi’nin temeli atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2016 14:03
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2016 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kestel Devlet Hastanesi'ne temel

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katıldığı törenle Kestel’e yapılacak Rafet Kahraman Devlet Hastanesi’nin temeli atıldı. Yaklaşık 30 milyon liraya mal olacak hastanede, 125 yatak ve 20 yatak yoğun bakım ünitesi olacak. 23 bin metrekare alana kurulacak olan hastanenin temel atma töreninde konuşan Müezzinoğlu, “Termal ve medikal sağlık turizminde Bursa’yı 2 yıl sonra tamamen güçlendirip, farklı bir noktaya taşıyacağız. Şehir hastanemizi de 2017 sonu, 2018 başlarında hizmete açacağız. İnşaatı hızla devam ediyor. Kestel Devlet Hastanemiz vatandaşlarımıza hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

 

MÜTEAHHİT İLE PAZARLIK

Bakan Müezzinoğlu, konuşmasını tamamladıktan sonra hastaneyi yapacak müteahhit ile pazarlık yaptı. Müteahhit ilk olarak, 2018 nisan ayında tamamlayacağını söyledi. Ardından 2017’nin sonu diyen müteahhit ile Müezzinoğlu, 30 Ağustos 2017 yılına anlaştı. Bu tarihte tamamlanmaması durumunda 29 Ekim 2017 tarihi için anlaşmaya varıldı.

Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ise Kestel’e yapılan yatırımlardan bahsederek, şehrin doğusunun büyük bir gelişim kaydettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından protokolün butona basmasıyla hastanenin temeli atıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.