Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın Korosu'ndan 10. Yıl Çayı

Nilüfer Belediyesi Kadın Korosu'nun Podyumpark'ta düzenlediği 10. Yıl Çayı'nda, koronun sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde geçmişten bugüne yararına konser verdiği kadın-eğitim-sağlık dernekleri yöneticileri ile koro üyeleri biraraya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 17.04.2016 23:42
Haber Güncellenme Tarihi: 17.04.2016 23:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadın Korosu'ndan 10. Yıl Çayı
 Şarkıların söylendiği, anıların tazelendiği etkinlikte koro üyeleri ve konuklar güzel bir gün geçirdi. Nilüfer Kadın Korosu Şefi Dr. Aysel Gürel, 10. yıl pastasını bir grup koristle birlikte ve alkışlar arasında kesti.
Koro Şefi Dr. Aysel Gürel, Nilüfer Kadın Korosu’nun sosyal sorumluluk çerçevesinde kadın, eğitim ve sağlığa destek konularında faaliyet gösteren dernekler yararına düzenlenen konserlerde sahne aldığının altını çizdi.  Bu derneklere katkı sağlayabilmiş olmaktan ötürü mutlu olduklarını belirten Gürel, "Faaliyetlerimize geniş yer veren Bursa medyasına  da, koromuzu sürekli destekleyen Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’e de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Çağdaş Gazeteciler Derneği Bursa Şubesinin '2015 Kent Kültürüne Katkı' ödülüne koromuzu layık görmesinden de ayrıca büyük gurur duyduk. Yeni konseptlerle, sürekli güncellediğimiz ve geliştirdiğimiz repertuvarımızla Bursalıların karşısına çıkmaya devam edeceğiz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.