Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İnegöl’ün yeni Diş Hastanesi bölge hastanesi olacak

Sağlık Bakanlığı tarafından İnegöl-Yenişehir yolu üzerinde belediyenin tahsis ettiği alanda yaptırılan yeni İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hafta başından itibaren hizmete başladı.İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK...

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2016 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2016 22:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İnegöl’ün yeni Diş Hastanesi bölge hastanesi olacak
Sağlık Bakanlığı tarafından İnegöl-Yenişehir yolu üzerinde belediyenin tahsis ettiği alanda yaptırılan yeni İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hafta başından itibaren hizmete başladı.
İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti. Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 27 Haziran itibariyle hastanenin hizmete girdiğini ifade ederek, “Bugün Diş Hastanesi başhekimimizi ve çalışanlarını yeni yerlerinde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Ben öncelikle hem burayı kullanan, hamiliğini yapan Başhekimimize hem de burayı kullanacak herkese hayırlı olmasını diliyorum. Belki biraz zor oldu ama 27 Haziran Pazartesi itibariyle süreç burada başladı” dedi.

İNEGÖL’E YARAŞIR BİR MEKAN HAZIRLANDI
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin İnegöl için geçmişte bir hayal olduğunu dile getiren Aktaş, “Hamdolsun AK Parti’nin sağlıktaki atılımları sonucu önce geçici olarak bu farklı bir binada halledildi ve bu mekanın tüm mobilyalarından klimalarına kadar tefrişatı asli görevimiz olmamasına rağmen sorumluluk alınarak İnegöl Belediyesi tarafından sağlandı. Belirli bir süre bu hizmet orada görüldü. Ve hamdolsun gelişen, büyüyen İnegöl’e yaraşır bir mekan hazırlandı. Biraz geç kaldı, çünkü birkaç müteahhit değiştirilmek durumunda kalındı. Bunlar çok arzu edilen durumlar değil ama nihayetinde Milletvekilimizin, Sağlık Bakanımızın destekleriyle bu güzellik ortaya çıktı” diye konuştu.
Aktaş, “İnegöl Belediyesi olarak hiçbir aşamada hayır demedik. Gerek çevre düzenlemesi gerekse de diğer müştemilatların ayarlanmasıyla ilgili yardımcı olduk. Her aşamada olmaya çalıştık. Bu yerin burada konumlanmasının önemli bir nedeni de Alanyurt’a ters bir hareket başlatabilmek. SGK binası, Belediye ek hizmet binası, diş hastanesi binası onun için buraya geldi. İnşallah birkaç binamız daha buraya gelecek. İnegöl’de nasıl gün içerisinde mesai saatinde kullanılan binalar varsa, Alanyurt’ta bu konuda yoğun şekilde kullanılacak” açıklamalarında bulundu.
İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Tahsin Hasanoğlu ise, “Belediye başkanımıza ve ilçe başkanımız ile parti teşkilatındaki arkadaşlarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. 27 Haziran itibariyle biraz gecikmeli olmasına rağmen yeni binamızda hizmet vermeye başladık. Bugüne kadar ne zaman ihtiyaç duysak belediye başkanımız hep yanımızda oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah İnegöl için hayırlı olur” dedi.
Yeni binanın şuanda bölgenin merkezi olduğunu kaydeden Hasanoğlu, “İznik ve Yenişehir’de semt poliklinikleri açarak buraya bağlamayı düşünüyoruz. İnşallah hastanemiz bölge hastanesi gibi olacak” şeklinde konuştu.
Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, Başhekim Tahsin Hasanoğlu’na hayırlı olsun dileklerini iletip, çiçek takdim ettiler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.