Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüdayi Yazıcı: Bu oyunu birlikte bozacağız

AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Ankara’da meydana gelen hain saldırıyı lanetleyerek, ”Aziz milletimiz bu hain saldırılar karşısında her zamankinden daha çok birbirine sarılmalıdır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hüdayi Yazıcı: Bu oyunu birlikte bozacağız

Ülkeyi büyük acıya boğan Ankara’daki bombalı saldırının ardından tepkiler çığ gibi büyüyor. Ak Parti Yıldırım ilçe Başkanı Hüdayi Yazıcı da yaptığı yazılı açıklama ile saldırıyı tel’in etti. Yazıcı, “Bu saldırı sadece masum insanlarımıza değil, tüm insanlığa yapılmış saldırıdır. Milletçe lanetliyoruz. Ülkemizin bütünlüğüne, halkımızın birlik ve beraberliğine kasteden bu saldırılar, hükümetimizin, askerimizin ve emniyet güçlerimizin terörle mücadele konusundaki azmini ve kararlılığını daha da arttıracaktır” dedi.

Son 5 ayda Türkiye’nin kalbi Ankara’da 3. defa hain saldırı gerçekleştiğini, bunun hedefinde büyüyen, güçlenen lider Türkiye olduğunu söyleyen Yazıcı açıklamasında, “Ülkemizde bombalarla, hain saldırılarla huzur ortamını bozup, kaos havası vermek istiyorlar. Güvensiz ülke görünümü verip, güçsüzleştireceklerini sanıyorlar. Irak, Suriye gibi bölüp, parçalamak ve yönetmek istiyorlar. Bu kalleşçe saldırılarla, hain amaçlarına asla ulaşamayacaklar. Bu hain oyunu hep birlikte bozacağız” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.