Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hayallerindeki Bursa’yı Resmettiler

Nilüfer Belediyesi Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Resim Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 15:41
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hayallerindeki Bursa’yı Resmettiler
Nilüfer Belediyesi Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen resim yarışmasında dereceye girenler ödüllerini aldı.
Gelecek nesillere sağlıklı ve yeşil bir şehir bırakmak için Nilüfer Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Nasıl bir Bursa’da yaşamak istersiniz?” konulu resim yarışmasında dereceye girenler belli oldu. “Senin pencerenden Bursa” adı altında 1997 yılından bu yana ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödülleri törenle verildi.
Konak Kültürevi’nde düzenlenen ödül törenine Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selami Güllülü, okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Ortaokul öğrencilerinin hayallerindeki Bursa’yı resmettikleri yarışmada Sadettin Türkün Ortaokulu öğrencisi Melisa Özmen resim kategorisinde birinci olurken, Eşref Ergin Ortaokulu öğrencisi Elif Kunduz ikinci, 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu öğrencisi Duygu Duş üçüncü olmaya hak kazandı. Dereceye giremeyen 10 öğrenci resim kategorisinde mansiyon ödülü aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.