Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Halk Müziğinin Divası Nilüferli Oldu

Bursa’nın Nilüfer ilçesine yerleşen Türk Halk Müziği’nin duayen ismi Bedia Akartürk, Başkan Mustafa Bozbey’i ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 15:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halk Müziğinin Divası Nilüferli Oldu

Sesiyle gönüllerde taht kuran Türk Halk Müziği sanatçısı Bedia Akartürk Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. 55 yıllık sanat hayatını geride bırakan halk müziğinin divası Bedia Akatürk, ailesiyle birlikte Nilüfer’e yerleştiğini açıkladı. Kızı Nihan Seller’in de hazır bulunduğu ziyarette Nilüfer’de olmaktan dolayı mutlu olduğunu kaydeden Akartürk, “Başkan Mustafa Bozbey’in çok sevildiğini duydum. Daha önce tanışmıştık ve çok sevildiğini kendim de gözlemledim. Allah değerli başkanımıza sağlık versin ve hep birlikte olalım” dedi. Nilüferliler’in yakın ilgisine teşekkür eden Akartürk, yarım asırlık sanat hayatında türkülerle her eve girdiğini ve insanlarda hatıralar bıraktığını da vurguladı.
Usta sanatçının Nilüfer ilçesine yerleşmesinden dolayı çok mutlu olduğunu kaydeden Başkan Mustafa Bozbey de “Değerli sanatçımızın Nilüferli olması bizi çok mutlu etti. O sadece sanatçı değil aynı zamanda topluma yön veren bir insandır. İnanılmaz bir sesi ve güzel insanı Nilüfer’de ağırlamaktan çok mutluyuz. Nilüfer’e hoş geldiniz ve umarım sizi de gülümseteceğiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.