Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaspçıya kuyumcu dayağı

Osmangazi İlçesi’nde bir kuyumcuya elinde boya malzemeleriyle gelen kimliği belirsiz bir şahıs, fırça sapıyla işyeri sahibine vurarak altınları gasp etmek istedi. İşyeri sahibi 23 yaşındaki İbrahim Taşdemir tarafından dövülen gaspçı getirdiği eşyaları işyerinde bırakıp kaçtı. Olay yerine gelen polisler ise güvenlik kamerasından zanlının görüntüsünü çekip cep telefonlarından çevredeki ekiplere attılar.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 09:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaspçıya kuyumcu dayağı

Bilal KAYAALTI

Çiftehavuzlar Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda kuyumcu dükkanı işleten İbrahim Taşdemir’i işyerine elinde boya malzemeleri olan kimliği belirsiz bir kişi gelerek kredi kartı ile 12 taksitle altın almak istedi. Bu arada işyeri sahibinden bir bardak su isteyen zanlı iddiaya göre elindeki fırça sapıyla Taşdemir’e vurmak istedi. İbrahim Taşdemir ise elinle tuttuğu fırça sapıyla şüpheliyi dövmeye başladı.  Zanlı, mekan sahibinde fena halde sopa yiyince, yanında getirdiği eşyaları işyerinde bırakarak işyerinden koşarak kaçtı.

CEP TELEFONU İLE GÖRÜNTÜ ÇEKTİLER

Olayın ardından durumun polise bildirilmesi üzerine çok sayıda polis bölgeye sevk edilerek sokak aralarında kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı. İşyerinde bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri cep telefonlarıyla güvenlik kamerasından çektikleri zanlının resimlerini bölgedeki diğer ekiplere whatsapp aracılığıyla attılar.  Ekipler zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.