Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Endülüs Park Mayıs’ta açılıyor

Bursa’nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM’si bünyesindeki birçok ilki ve yeniliği bulunduran Endülüs Park, 11 Mayıs’ta Bursalılara merhaba diyecek. Projenin kurucu ortağı Mustafa Barutçuoğlu, Türkiye’nin ekonomik derinliğine güvendiklerini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2016 23:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2016 23:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Endülüs Park Mayıs’ta açılıyor

Endülüs Park, Bursa’nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM’si olmak için gün sayarken, cadde alışverişinin ferahlığı AVM konforu ile buluşuyor. Başlı başına kentin  kültürüne bir yenilik getirecek olan açılır kapanır cam tavanın altında ise Bursa’nın heyecanla beklediği H&M ve Türkiye’nin ve dünyanın birçok önemli markası Endülüs Park’ta kente merhaba diyor. Yeme içmede standart fast food anlayışının dışında çok daha konforlu bir hizmet anlayışı geliyor.

‘EKONOMİMİZİN DERİNLİĞİNE GÜVENİYORUZ’

Endülüs Park kurucu ortaklarından Mustafa Barutçuoğlu, AVM’nin 11 Mayıs’ta açılacağını ve Bursa'nın alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti. Lansman tanıtımında Bursalı gazetecilerle bir araya gelen Barutçuoğlu, ‘‘Ülkemizin geleceğine ve ekonomimizin derinliğine güveniyoruz. Bu sürece bizim de olumlu katkımız Endülüs Park. İşimize odaklanmış bir şekilde, tüm ekibimiz ile açılışımız için gün sayıyoruz, son hazırlıklarımızı yapıyoruz” dedi. Endülüs Park’ın başta Bursa olmak üzere ülkemiz adına katma değer yaratacağına inandıklarını da belirten Barutçuoğlu, projenin 95 bin m2 inşaat alanına sahip, 30 bin m2 kiralanabilir alanda 101 mağaza ve AVM üzerinde yükselen 252 residence’tan oluştuğunu ve tamamlandığında yaklaşık 1.500 kişiye istihdam sağlayacaklarını sözlerine ekledi. Toplantıda ayrıca projenin, Osmangazi, Nilüfer ve Bademli ve Balat’ı bir birine bağladığı vurgulandı.

SOSYAL ALANLAR

Endülüs Park kiralama sürecini yöneten Sierra Reval Genel Müdürü Maxence Liagre ise AVM’nin konsepti ve mağaza karmasından bahsetti. Endülüs Park’ın Bursa’da sosyalleşme adına tüm fonksiyonları bünyesinde barındırdığına değinen Liagre, ‘‘Dünyaca ünlü moda markası H&M’in, Bursa ile ilk kez Endülüs Park’ta tanışacak. Bu bizim için olduğu kadar kentimiz için de mutluluk verici bir gelişme. Bursa, ferah ve çağdaş mekana çok yakında merhaba diyecek’’ şeklinde konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.