Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edebali'den ev ziyaretlerine devam

Ev ziyaretlerine devam eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Aile bağlarımızı güçlendirmek ve komşuluk ilişkilerimizi geliştirmek için Yıldırımlarla sık sık bir araya geliyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 13:44
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 13:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Edebali'den ev ziyaretlerine devam

İnsan odaklı belediyecilik anlayışı kapsamında ilçe sakinlerini evlerinde ziyaret ederek görüş ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Erikli Mahallesi sakinlerini evlerinde ziyaret etti. Eşi Şükran Edebali ile birlikte Türkiye’nin farklı bölgelerinden gelerek Yıldırım’a yerleşen Doğan, Getiren, Kaya, Rençber ve Göker ailelerini ziyaret eden Başkan Edebali, gelenek haline gelen ev buluşmalarının bundan artarak devam edeceğini ifade etti.

Yıldırımlıları ilçenin sakini değil sahibi olarak gördüklerini vurgulayan Başkan Edebali, “Biz 700 bin kişilik büyük bir aileyiz. Aileler arasındaki ilişkileri güçlendirilmek için bu ziyaretleri çok önemsiyoruz. Vatandaşlarımızın evlerine misafir olarak, hem onların dertlerini dinliyor, hem ve tavsiyelerini alıyoruz. İnsan odaklı yönetim anlayışımız gereği bütün hemşehrilerimizin fikri bizim için altın değerinde. Hizmetlerimizi bu talepler doğrultusunda planlıyor ve şekillendiriyoruz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.