Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dündar'dan gaziye moral ziyareti

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 3 Mayıs’ta Hakkari’nin Çukurca ilçesinde teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Umut Azaklı’yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 15:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dündar'dan gaziye moral ziyareti

Uzman Çavuş Umut Azaklı, Hakkari’nin Çukurca ilçesinde çıkan ve bir askerin şehit olduğu çatışmada sırtına ve bacağına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı. Keskin nişancının silahından çıkan mermilerle yaralanan 25 yaşındaki Azaklı, ilk müdahalesinin ardından sevk edildiği GATA’daki tedavisinin ardından taburcu edilerek evine gönderildi.

Kahraman askeri evinde ziyaret eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kendisi ile sohbet etti. Dündar, “Kendisi, bu ülkenin birlik ve bütünlüğünü bozmak isteyen hainlere karşı yürütülen mücadele sırasında yaralandı. Umut kardeşimiz inşallah kısa sürede iyileşecek. Kendisi durumunun iyi olduğunu söylüyor. Bizler bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu kendisine ilettik. İnşallah kısa sürede iyileşerek ayağa kalkacaktır. Kendisine Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.

Babalarını 4 yıl önce hastalık sebebiyle kaybettiklerini ve 3 kardeşin ortancası olan Umut’un başına gelenlerin kendilerini üzdüğünü ifade eden ağabey Uğur Azaklı, “Kardeşim, iyileştikten sonra yeniden görevinin başına dönmek istiyor. Kendisinin hedefleri var. Sınavlara girip komutan olarak orduda görev yapmak istiyor. Özellikle bordo berelilerde görev yapmayı istiyor. Yaralanmadan önce de özel kuvvetlerin sınavına girip kazanmıştı ancak, bu olay başına geldi ve eğitimlerine katılamadı. İnşallah kısa sürede iyileşir ve hayallerini gerçekleştirir. Biz kendisiyle gurur duyuyoruz” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.