Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dede Gayrimenkul Yatırıma Yön Verir

Müşteri memnuniyetine önem veren Dede Gayrimenkul, müşteri istekleri doğrultusunda tasarım ve çalışmalarına yön vererek, müşteriler adına "yüksek verimli kazançları" kendine amaç edinmiş bir işletme. Müşteri memnuniyetine önem veren Dede Gayrimenkul, müşteri istekleri doğrultusunda tasarım ve çalışmalarına yön vererek, müşteriler adına "yüksek verimli kazançları" kendine amaç edinmiş bir işletme.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dede Gayrimenkul Yatırıma Yön Verir

HABER VE FOTOĞRAFLAR: ÖZKAN YILDIRIM

 

 

Bursa'da sektörünün lokomotif kuruluşlarından Dede Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı’nın Üçevler’deki kendilerine yakışan güzellikteki işyerlerinde Şirket Sahibi Eğitim Fakültesi Mezunu Sn. Onur Dede’nin konuğu olduk. Onur Dede çalışmalarını şöyle anlattı:

HAKKIMIZDA

Şirketimiz 1994 yılında, gayrimenkul danışmanlığı alanında Bursa'da faaliyete geçmiştir. Gayrimenkul ve arazi danışmanlığı konusunda oldukça tecrübeli olan kadromuz ve iş ortaklarımız ile birlikte danışmanlık alanında üst sıraları hedeflemekte ve bu hedef doğrultusunda çalışmalarımıza ara vermeden devam etmekteyiz. Müşteri memnuniyetine önem veren firmamız müşteri istekleri doğrultusunda tasarımlarına ve çalışmalarına yön vererek "yüksek verimli kazançları "kendine amaç edinmiştir. Ayrıca müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firmamız bu uğurda kendisini sürekli gözden geçirmekte ve yenilemektedir.

Bursa Merkezimiz başta olmak üzere Eskişehir, Balıkesir ve Bandırma’da da ofislerimiz bulunmaktadır.


YATIRIMLARINIZDA ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜN GELECEĞİNİZ DEĞERLENSİN

Yatırımcıların günümüzden çok çocuklarının geleceğini düşünerek gelecek vaat eden arazilerle geleceklerinin değerlendirmelerini öğütlüyoruz. Proje Satışlarımıza ilaveten, şehrimizin batı ve doğu kısmı ile ilgili çalışmalarımız devam etmektedir.

ESKİŞEHİR-ANKARA ARASINDA BÜYÜK FIRSATLAR VAR

Ayrıca Eskişehir ile Ankara arasındaki ilçelerde 10 aydır ciddi çalışmalar yapmaktayız, bu bölgede büyük yatırım potansiyelleri görmekteyiz. Eskişehir-Ankara karayolunun 50 km sinden güneye yöneldiğinizde kısa süre sonra Mahmudiye ilçesine varırsınız hemen onun yanında da Çifteler ilçesi vardır. Bu bölge sanayi anlamında çok sayıda yatırımı alan imara açık alanların yetersiz bulunması sebebi ile Çifteler ve Mahmudiye bölgesinde yeni imara açılacak alanlar planlanmaktadır. Bölgeye ORG sanayi bölgesi ve OSB alanları kurulmaktadır.

Bölgede 2015 yılı başlarında tarım ve hayvancılığa daha fazla önem verilmiştir. Tarım alanlarında kullanılan Devlet Su İşleri Kanalları yerini hızla kapalı toprak altı sulama sistemine bırakmaktadır. Ve böylelikle daha ekonomik ve verimli sulama sistemine geçilmiştir.

Bununla birlikte toprak verimi ve tarımda başarı hızla artmaktadır. Oranlayacak olursak başarı oranı %650'dir.Eskişehir'in Mahmudiye ve Çifteler ilçelerinde ve köylerinde son yıllar da Türkiye'den ve bir çok ülkeden bölgeye yapılan yatırımların hızla arttığını gözlemlemekteyiz. Dolayısı ile bu artış arazilerin kıymet değerlerine de yansımıştır. Genellikle şirket ve şahıslar bölgeye tarım ve hayvancılık alanında ilgi göstermektedirler. Bu bölgeye Bursalıları da yatırıma beklemekteyiz ancak çok geç kalmadan. Ukrayna’da yetiştirilen katma değeri yüksek bir bitkinin, Eskişehir’de yapılan toprak analizi ve ekim denemeleri başarıyla tamamlanmıştır, bu durum bölge için güzel bir gelişmedir.


TERMAL TURİZMİ İÇİN BÜYÜK MÜJDE

Bölgede jeotermal seracılık yatırımı planlamalarında Mahmudiye ve Çifteler bölgesinin Türkiye'de birinci seviyeye çıkacağı ve bu anlamda birçok yatırıma ev sahipliği yapacağı bir gerçektir.

Bölgede bulunan 64 derece sıcak suyun sağlık ve termal turizm amaçlı kullanılması planı düşüncesi ile sağlık ve termal turizm alanların ve yatırımlara hızla önem verilmiştir. Ayrıca Bandırma ve Karacabey'de de yatırım amaçlı güzel arazilerle ilgili çalışmalarımızda vardır.

28-29 NİSAN’ DA KAZAKİSTAN'DAKİ İŞ FORUMUNA KATILIYORUZ

Kazakistan'da düzenlenecek ve ülkemizdeki yatırım olanaklarıyla ilgili foruma Türkiye’den, Kazakistan ve dünyadan birçok devlet adamı ve işadamının katıldığı foruma katılıyoruz.

GERÇEK PROJELER İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Yurtdışından ve çevre illerden gerçek projeler için çok sayıda yatırımcı olmasına rağmen, insanlara hayal değil gerçek projeleri anlatmalıyız çünkü etrafta hayal satan faydasız yatırımları kendi çıkarları için insanlara empoze etmeye çalışan kişilere güvenmemesi ve itimat etmesi gerekmektedir.

Bilinçsiz aracılarla çalışan yatırımcıların zor durumda kalmaması için profesyonel danışmanlık şirketleriyle çalışmalarını önermekteyiz. Bu arada şirketimize duayen ve tecrübeli babam Mehmet Dede’nin katkıları oldukça önemlidir. Kendisi şirketimizin ve bizlerin büyüğü ve adeta yol rehberimiz ve baş tacımızdır.

Bursa Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Erdal Beye de yapmış olduğu uygulama ve hizmetlerinden dolayı teşekkürü bir borç biliriz. Ayrıca TÜYAP'ta düzenlenmiş olan Bursa Gayrimenkul Fuarı (IRES)İ başarıyla tamamlandığından dolayı da tekrar kutluyorum.

Bursa ilinin diğer illerden fiziki olarak üstünlüğü vardır Bursalılar değerini bilmelidir diğer illere nazaran bursa iyi durumda ve şanslıdır ilkim, Uludağ, denize yakınlığı, Karacabey boğazı, Gemlik v.s değeri bilinerek kullanılması gerekmektedir çünkü Güney Marmara gelecekte Türkiye’nin en değerli bölgelerinden olmaya adaydır bütün yatırımcıları profesyonel danışmanlarla çalışıp geleceğe ve çocuklarımıza güzel yarınlar bırakmasını ümit ediyoruz şirketimiz toplam kalite yönetim ve kurumsal kaynak planlama ile müşteri odaklılığı açısından müşteri ihtiyaç ve taleplerini anlamak, müşteri ile çıkabilecek anlaşmazlıkları en aza indirmek ve taleplere en kısa sürede cevap vermek amacını gütmektedir.


Yapacağınız yatırımda en önemli nokta doğru kişilerle çalışmaktır Güney Marmara ve Eskişehir bölgesinde yatırım fırsatlarını kaçırmamak için elinizi çabuk tutmalısınız çünkü bilmelisiniz ki kazanmayı başarı olarak görüyor ve sizi başarıya ulaştırmak için kazanıyoruz ve sizleri ofislerimize davet ediyoruz.

 

İLETİŞİM BİLGİLERİ

Üç Evler Mahallesi 72.Sokak No:3/5 Nilüfer/BURSA

TEL: 0 224 452 80 60 –441 01 60

Ertuğrul Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi Altuntaş Park Evleri A Blok Kat:1  D:20-21 Nilüfer/BURSA

TEL: 0 224 453 22 28

GSM: 0535 286 21 87

           0532 396 44 32

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.