Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Daha temiz bir Tirilye için seferber oldular

Türkün Holding Çevre ve Doğa Topluluğu ile Fotoğrafçılık Topluluğu üyeleri, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Trilye’de Çevre Temizliği etkinliği düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 17:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Daha temiz bir Tirilye için seferber oldular

Topluluk üyelerinin aileleriyle birlikte katıldığı etkinliğe, Mudanya Belediyesi de çöp poşeti ve eldiven gibi malzemeler vererek katkı sağladı. ‘Temiz Bir Çevre ve Doğa İçin Trilye’ deyiz’ sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, aileleriyle birlikte yerlerdeki çöpleri tek tek toplayan çocuklar ise renkli görüntüler oluşturdu. Trilye halkı da, etkinlikten duyduğu memnuniyeti dile getirerek böylesi anlamlı projeyi gerçekleştiren Türkün Holding çalışanlarına teşekkür etti.

Etkinliğe ilişkin açıklamalarda bulunan Çevre ve Doğa Topluluğu Lideri Hüseyin Yılmaz, Trilye Çevre Temizliği etkinliğiyle gelecek nesillere çevre bilincini aşılamak ve çevre temizliğinin önemine ilişkin farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi. Yılmaz, "Geçtiğimiz yıl Gölyazı Adası ile başladığımız çevre temizliği etkinliklerimize, bu yıl Trilye ile devam ettik. Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz “Yeşil bir gelecek için plastik torbaya hayır” etkinliğimizle de, çevre dostu olmayan naylon poşet tüketiminin azaltılması ve önlenmesine yönelik farkındalık yaratmak istedik. Gelecek nesillere iyi bir çevre bırakmak ve çevrenin kirlenmesini önlemek için üzerimize düşen görevleri yerine getirmeliyiz” dedi.

Trilye’yi temizleme ve fotoğraf karelerine yansıtma etkinliğini başarılı bir şekilde gerçekleştiren topluluk üyeleri, toplu fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.