Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Çelil Çolak, Nilüfer Belediyesi'nin çalışmalarını değerlendirdi

AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer Belediyesi’nin son bir yılda yaptığı çalışmaları değerlendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Çelil Çolak, Nilüfer Belediyesi'nin çalışmalarını değerlendirdi

AK Parti İlçe Başkanı Celil Çolak, Nilüfer Belediyesi’nin yapmış olduğu yatırımları ve hizmetleri kamuoyu ile paylaştı. Nilüfer Belediyesi tarafından algı yönetimi uygulandığını ifade eden Çolak, “Daha iyi bir Nilüfer için tavsiye ve uyarılarımızı dile getirdik. Yolu sevgiden geçmeyen kimseyi kapımızdan içeri sokmadık. Nilüferlilerin taleplerini çok iyi bildiğimiz için her zaman onların menfaatlerini gözettik. Şunu her zaman tekrar ettik; biz koltuğun ucunda oturan kişileriz. Kesinlikle o koltuklara yapışarak kalmak gibi bir niyetimiz yok. Ama karşımızda 17 yıldır Nilüfer Belediyesi'ni ahbap çavuş ilişkisinin yanı sıra profesyonel bir algı yönetimi taktiği ile yöneten bir belediye başkanı var. Ne olursa olsun, sözlerimiz belirli kişiler tarafından nasıl çarpıtılırsa çarpıtılsın, biz Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in bilerek veya bilmeyerek yaptığı hataları, usulsüzlükleri ve yanlışlıkları dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Vatandaştan düzenleme ortaklık payı olarak alınan kesintilerle yapılması gereken park ve yeşil alanların ticari alana dönüştürüldüğünü ifade eden Çolak, “Nilüfer zengin bir yer, emlak vergileri yüksek. Genel bütçeden katkı fazla dolayısı Nilüfer kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecekken, yap işlet devret ile bir gelir kapısı oluşturulmaya çalışılıyor. Nilüfer Belediyesi’nin böyle bir lüksü yok. Havuzlu Konak, Ataevler Parkı, Ertuğrul Park ve Sosyal Tesisi, 100. Yıl belediye hizmet alanı bunlara birkaç örnektir” diye konuştu.

Nilüfer’deki tarım alanlarının da tek tek katledildiğine şahit olduklarını belirten Çolak, “Bizler meslek odalarından geldiğimiz için toprağın kıymetini bilen kişileriz. Bursa toprağı bu kadar önemliyken, değerli bir ovamız varken, imar olmayan alanlara depolama diye masumane izin veriliyor. Ama toprak yok oldu. Bu toprakta bir daha tarım yapılamaz. Sonra plan isteyecekler. İş oraya gidiyor” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.