Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BUSMEK model oldu

Bursa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren BUSMEK, gelişen yapısı ve kaliteli eğitimleriyle örnek kurum olma yolunda ilerliyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BUSMEK model oldu

BUSMEK yöneticileri, Gaziantep Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (GASMEK) yöneticilerini ağırladı. Bursa’da kaliteli eğitimin adresi olan BUSMEK, örnek kurum kimliğiyle çalışmalarını yürütürken, gerçekleştirdiği ziyaretlerle de kurumlarla karşılıklı iş birliklerini güçlendiriyor. Balıkesir, Tekirdağ, Antalya ve Ankara’dan sonra Gaziantep heyeti de BUSMEK’i ziyaret etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Şaban Kander, Sosyal Hizmetler Şube Müdürü Şahin Arat ve BUSMEK yöneticileri; Bursa’ya gelen Gaziantep Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Abdullah Aksoy, İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Eyüp Üzücü’yü Bursa’da ağırladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerinden olan BUSMEK’i tanıtan Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Şaban Kander, “Özellikle ev hanımlarımızın, aktivitelerden faydalanarak sosyalleşmeleri için imkân sağlayan BUSMEK, yılda ortalama 20 bin kişiye eğitim vermektedir. İstihdama yönelik çalışmalarıyla eğitimde ihtiyaca cevap veren BUSMEK, her geçen gün daha da gelişen bir kurum olma yolunda hızla ilerliyor” diye konuştu.

Konuklarını Bursa’da ağırlamaktan onur duyduklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Şube Müdürü Şahin Arat, ekip olarak deneyim ve tecrübelerini paylaşmaktan mutlu olduklarını anlattı. Gaziantep Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Mehmet Abdullah Aksoy, bölgesel ve ulusal birçok önemli çalışmalara imza atan BUSMEK’in tecrübelerinden faydalanacaklarını belirterek, kurumu yerinde ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.