Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursalı radyocu büyük ödüle çok yakın

Nişantaşı Üniversitesi Radyo Kulübü Başkanı Cumhur Mert Kayalar, yönettiği Radyo Nish ile ‘Yılın En İyi Üniversite Radyosu’ ödülüne çok yakın...

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2016 20:03
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2016 20:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursalı radyocu büyük ödüle çok yakın

 

İstanbul Nişantaşı Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nde okuyan Bursalı Cumhur Mert Kayalar, okulun Radyo Kulübü Başkanı görevini yürütüyor. İnternet üzerinden yayın yapan Radyo Nish’in genel koordinatörü Kayalar, kısa süre içerisinde radyoda konuk ettiği ünlü isimlerle adından söz ettirmeye başladı.

Cumhur Mert Kayalar, yönettiği Radyo Nish ile Fatih Belediyesi’nce organize edilen ‘Sihirli Mikrofon Radyo Ödülü’ne aday oldu. Dinleyici oylarıyla ilk elemeyi geçen Radyo Nish, şu an ‘Yılın En İyi Üniversite Radyosu’ kategorisinde finallere kaldı.

Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri, 26 Ocak – 09 Şubat 2016 tarihleri arasında dinleyicilerin vereceği oylarla sahiplerini bulacak. Sihirli Mikrofon Radyo Ödülleri Ödül Gecesi ise 11 Şubat 2016 tarihinde, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde düzenlenecek.


"KENDİMİ RADYO NİSH'TE GELİŞTİRDİM"

Radyosuz bir yaşam düşünemediğini belirten Cumhur Mert Kayalar, “Aklımda hep bir radyo programı yapmak vardı. Bursa’da yerel bir radyoda kısa süre gece programı yaptım ve bu işin bana göre olduğunu ve severek yapabileceğimi düşündüm. Profesyonel anlamda bu imkana ise Radyo Nish’te kavuştum." dedi.

Radyo Nish dinlemek için tıklayınız...
 
HER HAFTA BİR ÜNLÜ AĞIRLIYORLAR

'Sanatçı Mikrofonu' isimli bir program da yapan Kayalar, “Her hafta ünlü bir konuğu canlı yayında ağırlıyoruz. Ağırladığımız konuklar arasında ünlü rapçi Fuat Ergin, Simge Sağın, Aşkın Nur Yengi, Geveze, Cem Arslan, Cenk Alptekin, İstanbul Arabesk Project gibi isimler yer aldı. Son olarak da Bedük'ün  yeni albüm lansmanını da 'Sanatçı Mikrofonu'nda yaptık” diye konuştu.



“ORGANİZASYON VE MENAJERLİK DE YAPIYORUM”

Bursa’dan İstanbul’a uzanan bu başarı öyküsünün kahramanı Cumhur Mert Kayalar, arkadaşlarının kendisine CMK diye hitap ettiğini de belirterek, hedeflerini anlattı. Genç radyocu,  ilk hedefinin 'Sihirli Mikrofon Radyo Ödülü'nü almak olduğunu belirterek, “ Bunun haricinde bir belgesel projem var ve bu projeyi hayata geçireceğim. Aynı zamanda organizasyon ve menajerlik işleriyle de uğraşıyorum. Okul sonrası ise CMK ismini kullanarak bir prodüksiyon şirketi kurmak. Ve kendi projelerimle sektörün içinde yoluma devam etmek” dedi.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.