Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da 7. kattan atlayan adamı polis kurtardı

Bursa’da, bunalıma giren bir genç, apartmanın 7. katındaki havalandırma penceresinden atlamaya kalktı. Polis, intihara kalkışan genci apartmanın içine çekerek kurtardı. O sırada okuldan çıkan öğrenciler, cep telefonuyla olayı görüntülemek için adeta birbiriyle yarıştı.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 17:00
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 18:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da 7. kattan atlayan adamı polis kurtardı

İddiaya göre, ailevi meseleleri olan 28 yaşındaki Samet A., Doğanbey TOKİ Konutları’nın 7. katındaki havalandırma penceresine çıkarak intihar edeceğini söyledi. Durumu gören vatandaşlar olayı polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri aşağıda hava yastığı açtı. Ayrıca gencin atlama ihtimaline karşı 112 acil servis ekipleri de hazır bulundu.

Polisler, intihara kalkışan genci ikna etmek için apartmana girdi. Samet A., “Ben Gürsu’da oturuyorum. Ailemle sorunlarım var. Kendimi aşağı atacağım, beni ikna etmeye çalışmayın” diyerek polise direndi. Bursa Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, genci ikna olmayınca kollarından tutarak apartmanın içine çekip kurtardı. Vatandaşlar polis ekiplerini alkışladı.

 

FOTOĞRAF ÇEKMEK İÇİN BİRBİRLERİYLE YARIŞTILAR

Okuldan çıkan Bursa Cem Sultan Lisesi öğrencileri de intihara teşebbüsü meraklı gözlerle izledi. Bazı öğrenciler ellerindeki cep telefonuyla o anları görüntüledi.

Samet A. olay yerindeki ambulans ile Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.