Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa Haber Ankara Temsilciliği açıldı

1946’da başlayan Bursa yerel basın geleneğinin köklü temsilcisi Bursa Haber artık Başkent’te de temsil edilecek. Bursa Haber Medya Grubu, bu amaçla TBMM’ye komşu Atatürk Bulvarı’nda büro açtı.Bürosunun açılışına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 02:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa Haber Ankara Temsilciliği açıldı


Bursa Haber Medya Grubu Ankara Temsilciliği törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe kesti. Altepe,  “Bursa Haber gazetesi Bursa basınının lokomotifi. Ankara’da Bursa için yapılan her faaliyet önemli. Ankara ve İstanbul’da aktif olmamız lazım. Bu açılışı bu nedenle çok önemsiyorum” dedi.

ALTEPE: BÜRONUN YERİNİ BEĞENDİM
Ankara’da görev yapan Bursa kökenli bürokratlar ile Bursa’dan katılan konuklar eşliğine açılışı gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Haber gazetesinin Ankara’da temsilcilik açmasının Bursa açısından önemli olduğunu kaydederek şöyle dedi:

“Ankara büronuzun yerini beğendim. Meclis’in karşısında olması çok güzel olmuş. Hemen karşısı Meclis. Bursa Haber, Bursa basınının lokomotifi. Bursa güçlü bir şehir, kendi projelerini üreten bir şehir, sahil şehri, termal şehri, kış sporları şehri ama bunların stratejik planları yapılırken Bursa’yı göremiyoruz. Bu yüzden Ankara’da yapılan her faaliyet Bursa için önemli. Bursa Evi’ni yaptık Ankara’ya. Başka projelerimiz de var. Ankara ve İstanbul’da aktif olmamız lazım. Bursa’nın ağırlığının hissedilmesini istiyoruz. Bursa çok önemli bir şehir. Meclis’te yerel yönetimlerle ilgili yasalar görüşülürken haberimiz olsun, gelelim Ankara’ya.”


BURSA HABER’DE YENİLİKLER SÜRÜYOR

Atatürk Bulvarı No 175’teki büronun açılışında konuşan Bursa Haber Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Dizdar, sektörde saygın bir yere sahip olan Bursa Haber’in etkinliğinin ve atılımlarının devam edeceğini müjdeledi. Dizdar, “Bursa Haber’in Ankara’da büro açması, gerek başkentteki gelişmelerin Bursa’ya yansıtılması, gerekse siyasi partilerimiz ve siyasilerimizin görüşlerinin kamuoyuna ulaştırılması ve karşılıklı etkileşimin sağlanması bakımından çok önemli bir gelişme. Bugün çok mutluyuz” dedi.


AÇILIŞ TÖRENİNE KİMLER KATILDI?

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Başbakanlık Müşaviri M. Hamdi Şengel, Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, AK Parti Bursa eski Milletvekili ve aynı zamanda Maliye Bakanlığı Müşaviri Mehmet Tunçak, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Yurtdışı İşçi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Uluslararası Kuruluşlar Daire Başkanı ve aynı zamanda Gürsu Eski Belediye Başkanı Orhan Özcü, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürü İsmail Gerim,  AK Parti İl eski Başkanı Nagip Vardar,  Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni, Bursa Derneği Başkanı İsmet Kazancı, Türkmen- Elbir Meclis Başkanı Mahmut Çelebi, HASVAK Kurucu Genel Başkanı Engin Öztürk, dernek üyesi Feria Acara, Bultürk Bulgaristan Türkleri Kültür ve Hizmet Derneği Ankara Temsilcisi İsmail Cingöz, TRT Strateji Uzmanı Hüseyin Demirci, çok sayıda davetli ve Bursa Haber Gazetesi yönetici ve yazarları.


...


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.