Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'daki türbelerde Ramazan yoğunluğu

Osmanlı'nın ilk başkenti Bursa'da evliya türbeleri ve dini mekanlar ziyaretçi akınına uğruyor. Bursalılar ve şehir dışından gelen ziyaretçiler Emir Sultan, Muhammed Üftade, Molla Fenari, Yeşil Türbe gibi Bursa'nın önemli dini mekanlarında dua edip Kur'an-ı Kerim okuyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 10:08
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 10:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'daki türbelerde Ramazan yoğunluğu

Bursa'nın önemli manevi şahsiyetlerinin türbeleri ziyaretçi akınına uğruyor. Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği dini mekanlardan biri de Yıldırım'daki Emir Sultan Hazretlerinin türbesi ve camisi oluyor. Osmanlıların kuruluş devrinde Bursa'da yaşayan, soyu Peygamber Efendimizin torunu Hazreti Hüseyin'e dayanan Emir Sultan Hazretlerinin türbesi günün her saati ziyaretçi akınına uğruyor. Her gün binlerce vatandaşın ziyaret ettiği Emir Sultan Hazretlerinin türbesinde Ramazan ayında ziyaretçiler dua edip Kur'an-ı Kerim okuyor. Bursa'nın önemli manevi şahsiyetlerinden olan Emir Sultan Hazretlerinin kabrine aileleriyle birlikte gelen vatandaşlar manevi anlamda ferahlıyor. Türbeler sadece dini günlerde değil yılın 365 günü ziyaretçi akınına uğruyor.

Yaşadıkları huzuru tarif edilemez bir duygu olarak tanımlayan ziyaretçiler, kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.