Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'daki PTT Atm’lerinde büyük tuzak

Bursa’da 3 PTT ATM’sinden para çekmek isteyen vatandaşlar paralarını alamayınca şok oldu. ATM’lerde düzenek olduğunun ortaya çıkmasıyla harekete geçen polis ekipleri şüpheli şahsı gözaltına aldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'daki PTT Atm’lerinde büyük tuzak

Edinilen bilgiye göre, pazar günü sabah saatlerinde para çekmek için Heykel’deki ATM’ye gelen vatandaşlar girdikleri miktarı alamadı. Vatandaşların ihbarı ve ATM’lerin alarm vermesi üzerine hareke geçen yetkililer polisi aradı. Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin civarda bulunma ihtimali üzerine, ATM civarında beklemeye başladı. Şüphelinin ATM’ye geldiği sırada operasyonun startını veren ekipler, şahsı gözaltına aldı. Şüphelinin isminin S.G. olduğu öğrenildi. O anda ATM’den 13 kişinin para çektiği tespit edilirken, bu şahıslardan tespit edilen 5’i emniyete gelerek ifade verdi.
Emekli maaşını çekmek için ATM’ye geldiğini ifade eden Tevfik Orhan, “Dün sabah ATM’den bin lira para çekmek istedim. ATM parayı vermedi, ama hesapta çekilmiş gözüküyordu. Ardından güvenlikçilerle konuştuğumda, bir sıkıntı olduğunu söylediler. Bu sabah tekrar PTT’ye geldik. Yetkililer, emniyetin şüpheliyi yakaladığını söyledi” diye konuştu.
Diğer müşteki Yaşar Akpınar ise, “Emekli maaşımı çekmek için 11.30 gibi ATM’ye geldim. Bin 900 lira para çektim. ATM parayı vermedi. Ama hesapta 187 lira para kaldığı gözüküyordu. Sonra onu da çekmek istedim. O para da verilmedi ve hesapta 7 lira kaldı. Görevliyle konuştuktan sonra, ATM’nin arızalı olduğunu söyledi. Bu sabah tekrar PTT’ye geldikten sonra bizi emniyete götürdüler. Bu olayla alakalı bir kişiyi yakalamışlar. Para çekilen yer bantlanıyormuş. Para içeride kaldığı için çekilmiş gözüküyormuş. Biz gittikten sonra şüpheli oradaki paraları alıyormuş. Şikayetçiyiz” şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.