Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Termal Ve Sağlık Turizmine Yatırımlar Artıyor

Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, 18 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak olan yeni Hayat Hastanesi’nin termal ve sağlık turizmine büyük katkı sağlayacağını söyledi. Özkul, Ankara Caddesi Gökdere Kavşağı...

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2016 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Termal Ve Sağlık Turizmine Yatırımlar Artıyor
Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Özkul, 18 bin 500 metrekare kullanım alanına sahip olacak olan yeni Hayat Hastanesi’nin termal ve sağlık turizmine büyük katkı sağlayacağını söyledi. Özkul, Ankara Caddesi Gökdere Kavşağı yakınında, hastanenin inşa edileceği alanda incelemelerde bulundu.
Bursa’nın böyle bir yatırımı hak ettiğini ifade eden Özkul, "Şu anki mevcut binamız kent içerisinde kaldığı için otopark ve çevre ferahı yönünden yeni bir yere ihtiyacımız vardı. Daha önce planladığımız bu proje de bugüne nasip oldu. Bursa Büyükşehir Belediye binasının karşısında 14 kat olacak olan binamızın toplam kullanım alanı 18 bin 500 metre kare olacak. Vatandaşlar kendi araçları ile geldiğinde 2 katlı 2 bin metrekare kapalı otoparkı kullanırken, ulaşımda toplu taşımayı tercih edenler ise ana yol üzeri metro yakınlığı ile kolayca ulaşmış olacak. Otopark ve çevrenin açık olması yönünden de ferah bir bina inşa ediliyor. Yapacağımız 60 milyonluk yatırımla Bursa’ya bu değeri kazandıracağız” dedi.
Özkul, "Şu anda temel aşamasında olan inşaatın, 1.5 senede bitirilmesini ve Bursalıların hizmetine sunulmasını hedefliyoruz. 10 günde bir kat bitirilecek. Kabası kısa zamanda ortaya çıkacaktır. İnşallah Bursa’ya çok güzel hizmetler verecek olan 150 yatak kapasiteli hastanenin temel atma törenini 2 ay içinde yapacağız. 90 hasta, 60 yoğun bakım yatağından oluşacak yeni hastane binamızda göz hastalıklarından, beyin cerrahisine, kalp damar cerrahisinden tam donanımlı acil servis kliniğine dek hizmet vermeyi hedefliyoruz. Termal başkenti Bursa’daki hastanemizde termal su ile de termal turizmine katkı sağlayacak fizik tedavi, spa, estetik hizmetlerimiz de olacak. Bizim insanımız böyle güzel bir hizmeti ve merkezi hak ediyor. Eski bina ise poliklinik olarak hizmetine devam edecektir” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.