Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da Ramazan öncesi sıkı denetim

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ramazan öncesi fırınlar başta olmak üzere pasta ve tatlı imalathanelerine yönelik denetimlerini sıklaştırdı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 16:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da Ramazan öncesi sıkı denetim

Zabıta ekipleri, işletmelerde temizlik, ruhsat, hijyen ve gramaj kontrolü yaptı. Ekipler denetimler sırasında kurallara uymadığı tespit edilen işletmelere eksikliklerini tamamlamaları için mühlet verip haklarında zabıt tuttu. Fırın, pastane ve tatlı imalathanelerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde işletme sahipleri ve çalışanlarını uyulması gereken kurallar hakkında bilgilendiren ekipler, denetimlerden vatandaşlar kadar esnafın da memnun olduğunu söyledi.

Osmangazi Belediyesi Zabıta Müdürü Erhan Altıparmak, “Müdürlük olarak işletmelere yönelik düzenli şekilde denetimlerimizi sürdürüyoruz. Ancak ramazan ayının gelmesiyle birlikte, halkımızın sağlıklı ve kaliteli ürün tüketebilmesi için bu denetimlerimizi daha da sıklaştırdık. Denetimler sırasında birtakım eksiklikler, olumsuzluklarla karşılaşsak da, genel manada işletmelerimizin kurallara uyduğunu söyleyebiliriz. Uymayanlara da zaten gereken cezai müeyyideyi yapıyoruz. Bu denetimler, vatandaşlarımızı olduğu kadar, işletme sahiplerini de memnun ediyor” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.