Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

BTSO bu yıl da iftar sofraları kuracak

'Ramazan’da Birlikte Olalım' temasıyla son 3 yılda 200 bine yakın Bursalıyı iftar sofralarında buluşturan Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), bu yıl da şehrin iki ayrı yerine kuracağı iftar sofralarıyla vatandaşları ağırlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 11:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BTSO bu yıl da iftar sofraları kuracak

Hayırsever iş adamları ve kurumların sponsorluğunda 3 yıldır hazırlanan iftar sofraları, bu yıl da ramazan ayı boyunca Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı ve Osmangazi Çarşamba Pazaryeri’nde kurulacak. BTSO ev sahipliğinde düzenlenen 'İftar Sofraları', ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak sosyal dayanışma ve yardımlaşma için de fırsat sunacak.

“Ramazan’da Birlikte Olalım” kampanyasıyla geçtiğimiz 3 yılda 200 bini aşkın Bursalı’yı iftar sofralarında buluşturan BTSO, bu yıl da yaklaşık 60 bin kişiyi Yıldırım ve Osmangazi’de ağırlamaya hazırlanıyor.

“HEMŞERİLERİMİZİ İFTARIMIZA BEKLİYORUZ”

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, kentin sanayi ve ticari hayatına liderlik etmenin yanı sıra sosyal ve kültürel alanlarda da öncü rol üstlendiklerini söyledi. Başkan Burkay, bu organizasyonların 11 ayın sultanı olan ramazan ayı dolayısıyla kentte birlik ve beraberliğe güç kattığını söyledi. İbrahim Burkay, “Şimdiye kadar düzenlediğimiz iftar programlarında 200 bine yakın Bursalıyı buluşturduk. Bu yıl da 4.’sü düzenlediğimiz iftar sofralarında dayanışma ve yardımlaşma kültürünün sergilenmesi adına yine güzel bir örnek sergileyeceğiz. İftar sofralarımızda her gün yaklaşık 2 bin kişiyle birlikte iftarımızı açacağız. Herkesin Ramazan ayını şimdiden tebrik ediyor, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Başkan Burkay, ramazan ayında yardımseverliklerini gösteren ve iftar sofralarına sponsor olan iş adamlarına da teşekkür ederek, “Dayanışma kültürümüzün arttığı bu ay içinde Bursa iş dünyası ile vatandaşlarımız aynı masa etrafında Bursa için tek yürek olmaya devam edecek” diye konuştu.

 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.